2023 JEEP®; GRAND CHEROKEE L

EXTINDE-ȚI AVENTURA

Grand Cherokee L oferă o versiune extinsă a legendarului vehicul marca Jeep®; - trei rânduri de scaune care permit până la șapte pasageri. Acum poți aduce și mai multă încărcătură esențială și oamenii pe care îi iubești pentru călătorie.

CONSTRUIEȘTE-ȚI JEEP® GRAND CHEROKEE L

DESIGN ATENT PE TOT PARCURSUL

Modelul Grand Cherokee L alungit, cu scaune pe trei rânduri, oferă o multitudine de caracteristici convenabile și interesante, concepute pentru a vă ajuta să vă găzduiți și să vă distrați echipajul mai mare.

CAMERĂ DE MONITORIZARE DISPONIBILĂ PENTRU LOCURILE DIN SPATE
SCAUNE TIP CUPĂ PE AL DOILEA RÂND
BANC DE LUCRU ÎN AL TREILEA RÂND DISPONIBIL
ȘASE PORTURI USB
ECRANUL PASAGERULUI DISPONIBIL PE SCAUNUL DIN FAȚĂ

VEZI DIFERENȚA

Cu trei rânduri, Grand Cherokee L este proiectat pe un ampatament extins, permițând chiar mai mult spațiu pentru marfă și pasageri decât modelele cu două rânduri.

PLIAȚI. ÎMPACHETAȚI. Pleacă. 

Indiferent de aventura care te așteaptă, vei fi gata. Grand Cherokee L cu trei rânduri oferă mai multe configurații de scaune și o mulțime de spațiu de încărcare pentru echipamentul dvs.

TOATE LOCURILE SUS

Grand Cherokee L oferă locuri disponibile pentru până la șapte pasageri și 17,2 metri cubi de spațiu de marfă în spatele scaunelor din rândul al treilea. Această configurație este perfectă pentru grupuri mari, în timp ce zona de încărcare poate depozita saci de golf, saci de băcănie sau valize.

SCAUNE AL TREILEA RÂND PLIATE

Cu scaunul al treilea rând pliat, Grand Cherokee L face loc pentru până la cinci pasageri atunci când este echipat cu banca disponibilă din al doilea rând și oferă 46,9 metri cubi de spațiu de marfă, oferindu-vă spațiu pentru obiecte voluminoase, cum ar fi genți de hochei, violoncele și echipamente de aventură. Este prezentat modelul cu șase pasageri.

SCAUNE RABATATE ÎN AL DOILEA ȘI AL TREILEA RÂND

Cu scaunele din al doilea și al treilea rând pliate, Grand Cherokee L oferă un impresionant spațiu de marfă de 84,6 metri cubi - perfect pentru transportul materialelor de îmbunătățire a locuinței sau pentru efectuarea călătoriilor la magazinul de mobilă.

DESIGN RIDICAT ȘI EXTINS

În interior și la exterior, Grand Cherokee L a dezvoltat legendarul vehicul Jeep® Brand pentru a găzdui și mai multă aventură, oferind o modalitate extraordinară de a vă experimenta lumea.

ALEGE-ȚI VEHICULUL

Disponibil în mai multe variante de tapițerie. Selectează un vehicul de explorat. Disponibil în două și trei rânduri.