LEGENDAR PENTRU TOTDEAUNA

Jeep®; Grand Cherokee Family 2024 este aici cu tehnologie de ultimă oră și cu capacitate puternică Bucurați-vă de următoarea călătorie în cel mai premiat SUV construit vreodată.

Un simbol modern al stilului și puterii

VIITORUL ESTE ELECTRIC


Cu un sistem de propulsie PHEV exclusiv pentru clasă, care oferă moduri de conducere hibride și complet electrice, cu o valoare estimată a producătorului de 56 MPGe, familia Grand Cherokee își construiește viitorul cu tehnologia inovatoare și puternică 4xe. Explorați noi niveluri de sustenabilitate.

3-ROW – marele avantaj

Echipat cu trei rânduri de scaune care pot găzdui până la șapte pasageri, Grand Cherokee L (3 rânduri) are cel mai mare ampatament din clasa sa - ceea ce înseamnă mai multă capacitate de încărcare, mai mult spațiu și mai mult Grand Cherokee decât modelul cu două rânduri.

CREEAZĂ-ȚI PROPRIUL TRASEU

Dotat cu Sway Bar Disconnect și cel mai bun unghi de atac din clasă, Jeep Grand Cherokee Trailhawk ® 4xe, Trail Rated ® 2024 are capacitatea off-road pentru a vă ajuta să explorați orice teritoriu din orizontul dvs.

RULARE ADÂNCĂ

Cu o gamă largă de opțiuni de roți disponibile, inclusiv jantele din aluminiu lustruit de 21 inch pentru Grand Cherokee L (3 rânduri), chiar și parterul Grand Cherokee este ridicat.

EVADEAZĂ ÎN CABINA TA

Materialele luxuriante și o cantitate uluitoare de spațiu de marfă fac parte din motivul pentru care Jeep®; Grand Cherokee Summit din 2024 este cel mai luxos vehicul din clasa sa.

FĂCUT DIN SUNET

Cu cele mai multe difuzoare disponibile din clasa sa, 2024 Jeep®; Grand Cherokee este un concert pe roți. Dispunând de un amplificator cu 17 canale care oferă o putere de până la 950 de wați prin 19 difuzoare personalizate și un subwoofer de 10 inch, acest sistem de sunet de ultimă generație de la compania audio de lux McIntosh®; va face ca fiecare cântec să sune ca un imn.

ÎNCĂRCARE ÎNAINTE


Cu hibridul plug-in electric Grand Cherokee 4xe, marca Jeep®; caută noi orizonturi de rezistență și sustenabilitate. Inovator din punct de vedere tehnologic și neîncetat capabil, 4xe este cel mai capabil Grand Cherokee din toate timpurile, oferind atât cel mai bun cuplu din clasă, cât și cel mai mic cost anual estimat de combustibil al oricărui Grand Cherokee vreodată.