CEL MAI CAPABIL ORGANIZATOR DIN TOATE TIMPURILE

Electrificarea mărcii Jeep® duce legendara capacitate Wrangler la noi culmi. Wrangler 4xe este echipat cu un grup motopropulsor PHEV cu motor 2.0L DOHC DI Turbo I4 care oferă 375 cai putere, un cuplu de 470 de livre și merge 0-60 mph în 6 secunde. În plus, acest SUV electrificat oferă o capacitate de forjare a apei de până la 31,5 inchi.

CEL MAI PREMIAT SUV EVER® Grand Cherokee a primit mai multe premii în timpul vieții sale decât orice alt SUV. "> ACUM ELECTRIFICAT

Am adăugat o putere electrificată incredibilă sofisticării și versatilității modelului Grand Cherokee. Dispunând de două motoare electrice, acesta oferă o capacitate remarcabilă de remorcare de până la 6.000 de livre și capacitate de nivel următor. Grand Cherokee 4xe oferă tot ceea ce vă așteptați și mai mult cu tehnologia plug-in 4xe.

CEL MAI BUN DIN AMBELE LUMI

Tehnologia hibrid plug-in marca Jeep® combină un motor tradițional pe benzină cu performanța incredibilă a motorului electric. Nu este nevoie de anxietate în ceea ce privește autonomia atunci când călătoriți către destinații îndepărtate, datorită parteneriatului dintre tehnologia 4xe și suportul motorului dvs. alimentat cu gaz. Electrificarea mărcii Jeep oferă, de asemenea, performanțe aproape silențioase, pur EV, atunci când este în modul electric. În plus, puteți regla puterea electrică pentru a se potrivi diferitelor condiții de conducere, reîncărcați și faceți-o din nou.

MOD ELECTRIC

Modul electric permite aproape zero emisii la țeava de eșapament până la viteze de autostradă. Wrangler 4xe poate rula în acest mod pe o distanță de până la 21 de mile totale la o încărcare completă.

MOD HIBRID

Modul hibrid implicit combină cuplul atât de la grupul motopropulsor PHEV cu motorul DOHC DI Turbo I4 de 2,0 l, cât și de la motorul electric. Această combinație oferă putere maximă, cuplu instantaneu și accelerație palpitantă. În acest mod, energia electrică este consumată mai întâi.

MOD ESAVE

modul eSave acordă prioritate motorului de 2,0 l, economisind încărcarea bateriei pentru o utilizare ulterioară. Când consumul de energie este scăzut, motorul se oprește. De asemenea, poate fi reconfigurat pentru a crește și încărcarea bateriei.

FRÂNARE REGENERATIVĂ

Această caracteristică permite încărcarea bateriei la decelerare și frânare. Funcția Max Regeneration remapează pedala de accelerație pentru a comanda o regenerare mai agresivă în pozițiile de pedală joasă. Vă permite să încetiniți vehiculul fără pedala de frână, dar o oprire completă necesită întotdeauna pedala de frână. De asemenea, rămâne selectat până când îl dezactivezi.

REÎNCĂRCARE

Bateria poate fi încărcată complet în aproximativ 2 ore folosind un încărcător de nivel II disponibil (240V) sau 12 ore folosind încărcătorul de nivel I inclus (120V). Cu capacitatea de a încărca la domiciliu și la locul de muncă, vă puteți bucura de beneficiile navetelor zilnice complet electrice.

AVENTURĂ ELECTRIZANTĂ

Tehnologia 4xe oferă tipul de performanță de care ai nevoie pentru a-ți propulsa aventurile la înălțimi incredibile. Sistemul de propulsie hibrid pe gaz și electric funcționează în tandem pentru a oferi o capacitate legendară și fără compromisuri. Profită de 25 de mile de condus pur electric pe Grand Cherokee 4xe.

Jeep Wrangler Rubicon 4xe 2022 este condus off-road pe teren noroios.

ÎMPINGEȚI LIMITELE AVENTURII


DEVENIȚI UNA CU NATURA

Puneți vehiculul Jeepsub®/sub Brand 4xe în modul Electric și bucurați-vă de minunile naturale din jurul vostru. Performanța EV aproape silențioasă vă permite să vă acordați la sunetele din aer liber. Adaugă libertatea în aer liber a Wrangler 4xe și te poți integra cu adevărat în mediul înconjurător.

  

CAI PUTERE
375
CUPLU
470 LB-FT
MPGE PENTRU GRAND CHEROKEE 4XE
56 DE
MILE
AUTONOMIE PENTRU GRAND CHEROKEE 4XE
470
MILE

INIMA VEHICULULUI DVS.

O baterie puternică de 17,3 kWh se află în centrul fiecărui vehicul Jeep® Brand 4xe. Este nevoie de doar două ore pentru a-și reîncărca complet energia cu un încărcător de baterie de nivel II disponibil, astfel încât să puteți reveni la aventura dvs. complet electrică. Călătoriți cu încredere oriunde mergeți, datorită capacității fără compromisuri care menține spiritul și autenticitatea mărcii Jeep.

GATA SĂ VĂ UDAȚI

Bateriile 4xe sunt sigilate în siguranță în spatele unei carcase impermeabile pentru a vă ajuta să traversați corpuri de apă de până la 31,5 inci adâncime. Asta înseamnă că Wrangler 4xe oferă aceeași capacitate de alimentare cu apă ca și omologii săi alimentați cu gaz, fără a sacrifica nimic.

MUTĂ MUNȚII

Bateria 4xe marca Jeep®; este construită pentru destinații îndepărtate. Călătoriți prin peisaje îndepărtate cu performanțe aproape silențioase în modul electric și profitați de autonomia electrică de 21 de mile pe Wrangler 4xe. În plus, cu acces la locațiile stațiilor de încărcare de nivel II, este ușor să vă planificați traseul și să vă reîncărcați pe parcurs.

ALIMENTARE PORNITĂ, OFF ROAD

Marca Jeep® depune eforturi pentru a înființa o rețea de încărcare Jeep 4xe în America pentru proprietarii 4xe. Aceste stații vă vor permite să vă continuați aventurile electrificate în unele dintre cele mai îndepărtate destinații, inclusiv trasee off-road Jeep Badge of Honor.

ESTE UȘOR SĂ ÎNCĂRCAȚI ȘI SĂ PORNIȚI

SUV-urile hibride marca Jeep® au două soluții simple de încărcare din care puteți alege. Sistemul de încărcare de nivel I (120V) este standard pentru toate modelele 4xe și se conectează la o priză tipică de uz casnic. Încărcătorul electric pentru vehicule electrice TurboDX de nivel II (240V) este simplu de utilizat și oferă o încărcare mai rapidă decât nivelul I. Încărcătorul de nivel II poate încărca complet bateria în aproximativ 2 ore față de 12 ore.

INSTALARE UȘOARĂ A ÎNCĂRCĂTORULUI LA DOMICILIU

Am încheiat un parteneriat cu Qmerit pentru a simplifica instalarea unui încărcător de nivel II la dvs. acasă. Pentru majoritatea configurațiilor locuinței, este la fel de ușor ca furnizarea unor informații despre aspectul locuinței și panoul electric. Estimarea gratuită va dura doar 5-10 minute și poți decide când să mergi mai departe.

PROGRAMARE CONVENABILĂ 

Primiți rapid o estimare și programați instalarea la un moment care vă convine.  

PROFESIONIȘTI CERTIFICAȚI  

Un profesionist autorizat, verificat în fundal, va finaliza lucrarea.  

SATISFACȚIE GARANTATĂ  

Au fost realizate peste 10.000 de instalații de încărcare EV de calitate.  

STIMULENTE

GAMA JEEP® 4XE

Wrangler 4xe și Grand Cherokee 4xe conduc taxa pentru gama noastră hibridă în evoluție. Până în 2025, electrificarea va fi oferită pentru toate modelele noastre compacte, medii, SUV-uri mari, crossover și pickup truck.

RĂSPUNSURI LA ÎNTREBĂRILE TALE

Există o mulțime de mituri atunci când vine vorba de SUV-uri hibride. Obțineți detaliile de care aveți nevoie atunci când vine vorba de electrificarea mărcii Jeep®.

Un PHEV este un vehicul electric hibrid plug-in. Hibrizii electrici plug-in au un motor cu gaz și un motor electric alimentat de o baterie care poate fi încărcată prin conectare. Inovația hibridă plug-in oferă vehiculelor mărcii Jeep® o gamă complet electrică, precum și un amestec de cuplu instantaneu, accelerație palpitantă și utilitate remarcabilă.
 Un SUV PHEV combină un motor cu gaz și un motor electric alimentat de o baterie care poate fi reîncărcată prin conectare. Cu un SUV hibrid plug-in, puteți conduce folosind puterea electrică, motorul pe gaz sau o combinație a ambelor. Tehnologia PHEV oferă vehiculelor marca Jeep®, cum ar fi Wrangler 4xe, un impuls de cuplu și tracțiune, în timp ce modurile de conducere E-Selec vă permit să optimizați performanța la fiecare călătorie.
Vehiculele 4xe Plug-In Hybrid au trei moduri de conducere E-Selec care vă permit să decideți dacă să utilizați energie electrică, gaz sau o combinație a celor două. Modul electric utilizează numai energia bateriei pentru zonele cu emisii scăzute din orașe sau off-road silențios, cu cuplu maxim și cai putere, în timp ce modul e-Save rezervă energia bateriei pentru mai târziu. Modul hibrid vă oferă tot ce este mai bun din ambele lumi. 
Wrangler 4xe și Grand Cherokee 4xe sunt disponibile pentru achiziționare. Tehnologia hibridă plug-in Wrangler 4xe vă oferă încrederea și libertatea de a duce fiecare aventură în locuri noi. Grand Cherokee 4xe electrizează unul dintre cele mai iubite SUV-uri din toate timpurile, oferind niveluri incredibile de stil, confort și utilitate remarcabilă. Alegeți între capacitatea 4x4 antrenantă și performanța sofisticată.   
Wrangler 4xe are un grup motopropulsor PHEV cu un motor Turbo I4 DOHC cu injecție directă de 2,0 l, care oferă o putere palpitantă de 375 cai putere și un cuplu de 470 de livre, ceea ce îl face un SUV hibrid plug-in puternic, care scoate în evidență cele mai bune performanțe ale mărcii Jeep® deja dovedite. 
Grand Cherokee 4xe are un grup motopropulsor PHEV cu un motor Turbo I4 de 2,0 litri DOHC cu injecție directă, echipat cu 375 cai putere și un cuplu de 470 de livre, ceea ce îl face un SUV hibrid plug-in puternic, care scoate în evidență cele mai bune performanțe ale mărcii Jeep® deja dovedite.
Până în 2025, marca Jeep® intenționează să ofere tehnologie hibridă plug-in 4xe pe toate modelele, deschizând o nouă eră de eficiență și capacitate. 
Puteți încărca vehiculele Jeep® Brand 4xe cu un încărcător la domiciliu, cum ar fi cablul de încărcare de nivel I inclus, care încarcă bateria în 12 ore, sau încărcătorul sigur și ușor de utilizat de nivel II Mopar® TurboDX Electric Vehicle (EV), care încarcă bateria în doar 2 ore. De asemenea, poți încărca la stațiile publice de încărcare, care pot fi găsite în apropierea unor locuri precum centre comerciale, hoteluri, birouri guvernamentale și alte întreprinderi.
Wrangler 4xe include un cablu de încărcare de nivel I (120V), care poate încărca bateria în 12 ore folosind o priză obișnuită. 
Nu! Trebuie doar să încarci vehiculul 4xe atunci când dorești și vei obține în continuare o economie de combustibil hibridă. Cu Wrangler 4xe având o autonomie totală estimată de EPA de 370 de mile și Grand Cherokee 4xe având o autonomie totală estimată de EPA de 470 de mile, puteți totuși să faceți tot felul de aventuri fără a fi nevoie să încărcați în fiecare noapte. Acum, avantajul major al încărcării regulate este că beneficiezi și de o autonomie complet electrică, care este de obicei suficientă pentru condusul zilnic.
Da, este bine să încărcați parțial bateria. Vehiculele 4xe sunt echipate cu software specializat care gestionează utilizarea bateriei pe parcursul ciclului său de viață pentru a optimiza performanța și longevitatea bateriei.  De asemenea, poți programa încărcarea într-un anumit moment al zilei, cum ar fi noaptea, când taxele pentru utilitățile electrice sunt, în general, mai puțin costisitoare. Acest lucru vă permite să obțineți o încărcare completă atunci când vehiculul nu este utilizat. 
Absolut! Vehiculele 4xe sunt SUV-uri electrice hibride plug-in care combină un motor electric puternic cu un motor pe gaz, ceea ce înseamnă că, chiar și atunci când nu sunt încărcate, puteți conduce în continuare folosind motorul pe gaz.  
Modelele 4xe, cum ar fi Wrangler 4xe, sunt echipate cu un sistem de alertă pentru pietoni. Ori de câte ori conduci cu 20 mph sau mai puțin, această caracteristică de siguranță și securitate produce un sunet sonor, permițând pietonilor să știe că conduci în apropierea lor, făcând un zgomot sonor.   
Prin combinația unei game de conducere complet electrice și pe gaz, vehiculele Jeep® Brand 4xe sunt SUV-uri electrice hibride plug-in care alimentează o mulțime de aventuri. Explorați off-road în locuri noi sau deplasați-vă prin oraș cu energie electrică. Tehnologia 4xe face acest lucru posibil.