LUMEA ESTE A TA

Jeep®; Grand Cherokee 4xe 2024 nu este doar eficient și bun pentru portofelul tău - este, de asemenea, cel mai capabil Grand Cherokee pe care l-am construit vreodată.

Capacitate legendară, electrificată.

SISTEM QUADRA-TRAC II® 4x4


Acest sistem are o carcasă de transfer cu două viteze care utilizează intrări de la o varietate de senzori pentru a determina alunecarea anvelopei în cel mai scurt timp posibil și pentru a lua măsuri corective. Quadra-Trac II®; are, de asemenea, o gamă redusă pentru o capacitate suplimentară atunci când este off-road.

QUADRA-DRIVE® II


Nu lăsați prognoza să vă rețină. Disponibil Quadra-Drive®; II are un diferențial electronic cu alunecare limitată (un sistem 4x4 care este întotdeauna activ). Sistemul transferă până la 100% din cuplul disponibil pe o singură roată din spate atunci când este necesar - ceea ce înseamnă o capacitate excelentă în aproape orice vreme.

ACUMULATOR CU REZERVOR DE APĂ


Bateria de pe Grand Cherokee 4xe are o etanșare specială la apă, care permite șoferilor să se alimenteze cu până la 24 de centimetri de apă fără a-și face griji că ar putea deteriora bateria vehiculului.

ALIMENTAT ELECTRIC ȘI PROTEJAT


Proiectat având în vedere terenul formidabil, partea inferioară a 4xe este protejată cu o carcasă ranforsată pentru a se asigura că componentele sale vitale pot face față obstacolelor robuste.

DEPĂȘEȘTE ORICE AȘTEPTĂRI


Sistemul de propulsie PHEV exclusiv pe 2024 Jeep®; Grand Cherokee 4xe este o combinație uimitoare de progres și putere nelimitată, oferind atât cuplul Best-in-Class, cât și cele mai scăzute gaze cu efect de seră ale oricărui Grand Cherokee vreodată. Nu lăsa tăcerea aproape totală a funcționării electrice să te păcălească - capacitățile legendare ale Marelui Cherokee încă mai urlă sub această capotă.

Putere maximă
375
Cel mai bun CUPLU de torsiune maxim din clasă LB-FT
470
( DisclosurePe baza celor mai recente informații competitive disponibile și a segmentului de vehicule utilitare de mijloc/sport al Ward - exclude alte vehicule FCA US LLC.)
Intervalul total estimat de producător (mile)
470
( DisclosureEstimarea producătorului se bazează pe o baterie complet încărcată și un rezervor plin de benzină. Kilometrajul real poate varia.)
MPGE
56
( DisclosureKilometrii estimați de producător pe galon de echivalent benzină. Kilometrajul real poate varia.)
Capacitate maximă de remorcare (LB)
6.000
( DisclosureCând este echipat corespunzător. Sarcina utilă maximă/valorile nominale de remorcare afișate pentru configurația de bază. Opțiunile suplimentare, echipamentul, pasagerii și greutatea încărcăturii pot afecta sarcina utilă/greutățile de remorcare. Contactați distribuitorul pentru detalii.)

TREI MODURI ELECTRIZANTE DE A CONDUCE

Grand Cherokee 4xe oferă aventurierilor trei moduri de conducere: Hibrid, electric sau eSave. Fiecare are propriile avantaje distincte, dar toate sunt impregnate de spiritul îndrăzneț al Marelui Cherokee.

STIMULENTUL TĂU DE 7.500 USD TE AȘTEAPTĂ


Locatarii calificați ai unui Jeep®; Grand Cherokee 4xe se pot califica pentru un stimulent EV de până la 7.500 USD printr-un creditor preferat Stellantis, care va fi luat în considerare în calculul contractului de închiriere.

LA REVEDERE DE LA LAMPA CU GAZ


Este posibil ca navetiștii și șoferii din cartier să nu mai fie nevoiți să alimenteze niciodată. Cu o autonomie electrică de 25 de mile și încărcătoare de uz casnic instalate profesional disponibile, Jeep®; Grand Cherokee 4xe are cel mai mic cost anual estimat al combustibilului dintre toate modelele Grand Cherokee. Dă înapoi lumii tale - și portofelului tău.

PUTERE PENTRU TRASEE


Bucură-te de puterea naturii. În întreaga țară, marca Jeep®; instalează stații de încărcare alimentate cu energie solară în apropierea principalelor trasee off-road, astfel încât aventura nu trebuie să se încheie niciodată, indiferent cât de departe explorați.

ALIMENTARE, SUS

De până la șase ori mai rapid decât încărcătorul standard de nivel 1, stația de încărcare la domiciliu Jeep®; Brand Level 2 PHEV vă permite să petreceți mai puțin timp încărcând PHEV-ul și mai mult timp pe drum. Suportul cu eliberare rapidă, ușor de utilizat, are o incintă blocabilă, rezistentă la intemperii, pentru instalare în interior sau în exterior. În plus, conectivitatea Wi-Fi®; încorporată vă permite să controlați încărcarea oricând, oriunde, prin intermediul unei aplicații mobile și al unui portal web. Optimizarea rețelei inteligente contribuie la reducerea costurilor cu energia prin încărcarea la intervale de timp reduse. Programele de stat și guvernamentale disponibile stimulează deținerea de vehicule PHEV, ajutând la reducerea costurilor de deținere și conducere a vehiculului PHEV.

INSTALARE PROFESIONALĂ SIMPLIFICATĂ

Am încheiat un parteneriat cu Qmerit pentru a simplifica instalarea la domiciliu a unei stații de încărcare la domiciliu PHEV de nivel 2 Jeep®; Brand Level 2. Pentru majoritatea configurațiilor locuinței, tot ce trebuie să faci este să oferi câteva informații despre aspectul locuinței și panoul electric. Estimarea gratuită va dura doar 5-10 minute și poți decide dacă dorești să mergi mai departe.

INSTALARE COMODĂ

Primiți rapid o estimare și programați instalarea la un moment care vă convine.

PROFESIONIȘTI CERTIFICAȚI

Un profesionist autorizat, verificat în fundal, va finaliza lucrarea.

ȘOFERI AUTO MULȚUMIȚI

Au fost realizate peste 10.000 de instalații de încărcare EV de calitate.

CREEAZĂ-ȚI PROPRIA AVENTURĂ