RIDICAT ÎNTOATE SENSURILE

Cu o capacitate maximă de remorcare Best-in-Class, o autonomie standard Best-in-Class și un unghi de plecare Best-in-Class, fiecare Jeep®; Grand Cherokee din 2024 întruchipează o dedicare neobosită pentru o capacitate excepțională off-road.

Capacitatepentru cele mai stâncoase drumuri.

PERSONALIZEAZĂ-ȚI CAPACITATEA
SISTEM DE SUSPENSIE PNEUMATICĂ QUADRA-LIFT ®
CEA MAI BUNĂ CAPACITATE MAXIMĂ DE REMORCARE DIN ACEASTĂ CLASĂ
TREI SISTEME 4X4

ISTORIC OFF-ROAD ÎN CURS DE ELABORARE

Insigna Trail Rated®; semnifică o capacitate incredibilă în cinci zone off-road cheie: tracțiune, gardă la sol, manevrabilitate, articulație și forjare cu apă. Pregătește-te să descoperi adevăratul sens al aventurii.

ALIMENTARE CU APĂ( DisclosureNu încercați forjarea cu apă decât dacă adâncimea este cunoscută și în concordanță cu valoarea forjării cu apă a vehiculului din manualul de utilizare. Apa de traversare poate provoca daune care nu pot fi acoperite de noua garanție a vehiculului. Întotdeauna în afara drumului în mod responsabil în zonele aprobate.)


Pe Grand Cherokee Trailhawk®; 4xe, prizele de aer ridicate și etanșarea specială a apei, combinate cu sistemul de suspensie pneumatică Jeep®; Quadra-Lift ®;, vă ajută să parcurgeți adâncimi de până la 24 de centimetri.

GARDĂ LA SOL


Grand Cherokee Trailhawk®; 4xe vă oferă o gardă la sol de până la 10,9 inchi între partea inferioară a SUV-ului și șosea. Acest unghi de plecare, unghiul de apropiere și unghiul de depășire a rampei, plus cel mai bun din clasă, vă ajută să treceți peste obstacole cu încredere.

ARTICULARE


Nivelurile ridicate de articulare pe Grand Cherokee ajută la menținerea tuturor celor patru anvelope la sol pentru a ajuta vehiculul să rămână stabil și cuplat.

TRACȚIUNE


Tracțiunea este necesară pentru a menține fiecare roată care conduce acest SUV înainte. Sistemele Jeep®; 4x4 disponibile ajută la furnizarea anvelopei corecte cu tracțiune atunci când este necesar.

MANEVRABILITATE


Datorită direcției precise și ampatamentelor optimizate, Grand Cherokee poate manevra dinamic în jurul resturilor căzute și al căilor înguste.

TREI MOTOARE, UN SPIRIT DE NECLINTIT

Sub designul contemporan și tehnologia de ultimă oră a modelului Jeep®; Grand Cherokee din 2024 se aude o putere monstruoasă. Explorați care dintre opțiunile motorului vehiculului vă poate oferi puterea brută și performanța ascuțită necesare pentru a vă duce cu un pas mai departe.

MOTOR TURBO PHEV DE 2,0 L I4


Motorul 2.0L DOHC DI Turbo PHEV utilizează tehnologia 4xe pentru a oferi până la 375 de cai putere și un cuplu de 470 de livre pentru o capacitate maximă de remorcare de până la 6.000 de livre, combinând capacitatea avansată și energia incredibil de eficientă.

PÂNĂ LA PUTEREA MAXIMĂ
375
LB-FT DE CUPLU MAXIM
470
PÂNĂ LA CAPACITATEA DE REMORCARE (LB)
6.000
( DisclosureCând este echipat corespunzător. Sarcina utilă maximă/valorile nominale de remorcare afișate pentru configurația de bază. Opțiunile suplimentare, echipamentul, pasagerii și greutatea încărcăturii pot afecta sarcina utilă/greutățile de remorcare. Contactați distribuitorul pentru detalii.)
MPGE
56
( DisclosurePe baza estimărilor producătorului de 56 de mile pe galon echivalent (MPGe). Kilometrajul real poate varia.)
INTERVALUL TOTAL ESTIMAT DE PRODUCĂTOR (MILE)
470
( DisclosurePe baza estimărilor producătorului cu o baterie complet încărcată. Kilometrajul real poate varia.)