EVOLUȚIA LIBERTĂȚII

Jeep®; Grand Cherokee 2024 oferă cele mai disponibile caracteristici tehnologice din clasa sa, de la sistemul său incredibil de sunet la măsurile sale avansate de siguranță și securitate.

Accesați tehnologia intuitivă.

SISTEM AUDIO PREMIUM MCINTOSH®; CU 19 DIFUZOARE

Dispunând de cele mai disponibile difuzoare din clasa sa, acest sistem de ultimă generație disponibil de la renumita companie audio de lux McIntosh®; are un amplificator cu 17 canale care oferă o putere de până la 950 de wați prin 19 difuzoare personalizate și un subwoofer de 10 inchi.

ECRAN TACTIL UCONNECT® DE 10,1 INCHI


Este greu să te pierzi cu TomTom Navigation disponibil pe ecranul tactil de 10,1 inchi al sistemului Uconnect®; 5 NAV. Acest ecran extins permite personalizarea cu până la cinci profiluri de utilizator și un ecran de pornire personalizabil, oferind în același timp confortul conectării cu mai multe smartphone-uri simultan. 

COPILOT ÎN CONTROL


Pasagerii de pe locurile din față au acum o consolă proprie. Ecranul pasagerului din față, disponibil exclusiv pentru clasă, le permite să trimită indicații pe afișajul șoferului. Când este ambalat cu divertisment disponibil pe bancheta din spate, Amazon Fire TV disponibil vă permite să redați filme, să redați conținut online sau să vă conectați la muzica și podcasturile preferate prin intermediul căștilor wireless.

TOTUL LA VEDERE


Grand Cherokee L (3 rânduri) oferă o cameră de monitorizare disponibilă pentru locurile din spate, care vă ajută să aveți grijă de copii, animale de companie și alte mărfuri prețioase. Cu o cameră care urmărește fiecare rând din spate, puteți viziona și mări prin intermediul ecranului tactil Uconnect®; 5.

INOVAȚII INCREDIBILE

Dispunând de standarde de ultimă oră și tehnologie disponibilă, 2024 Jeep®; Grand Cherokee nu va înceta niciodată să te uimească. Descoperă câteva dintre celelalte caracteristici extraordinare ale vehiculului.

OGLINDĂ RETROVIZOARE DIGITALĂ


Folosind o cameră video în partea din spate a vehiculului și un monitor LCD încorporat în fața acestuia, oglinda retrovizoare digitală disponibilă oferă o vedere de înaltă definiție a drumului din spatele dvs. Dacă luneta este blocată de încărcături voluminoase sau de pasageri suplimentari, activează videoclipul din spate în timp real, apoi readu-l într-o oglindă când ai terminat. 

Siguranță și securitate intuitivă.

ASISTENȚĂ ACTIVĂ LA CONDUCERE


Experimentați libertatea inovatoare în mișcare cu Active Driving Assist disponibil. Utilizând o serie de camere și senzori, vehiculul poate face ajustări subtile pentru a vă ajuta să rămâneți la o distanță prestabilită față de orice vehicul din față și să vă mențineți centrat pe banda de circulație.

UN PAS ÎNAINTE

Pentru cei care caută asigurări suplimentare, Grand Cherokee oferă cele mai disponibile caracteristici de siguranță și securitate din clasa sa, ajutându-vă să monitorizați condițiile de conducere și să oferiți informații și alerte pe parcurs.

Cameră CU VEDERE PANORAMICĂ 360º

Standard pe modelul nostru Summit, camera video cu vedere panoramică 360º disponibilă vă oferă o vedere aeriană a vehiculului și a împrejurimilor sale pentru a naviga mai bine în jurul obiectelor viitoare și al traseelor înguste.

VEDERE NOCTURNĂ

Vederea de noapte disponibilă utilizează tehnologia termografică și senzorii cu infraroșu pentru a scana pietonii și animalele cu până la 328 de picioare înainte. Pozițiile acestora sunt prezentate pe afișajul digital al grupului de informații despre șoferi.

DETECTARE DRIVER SOMNOLENT

Standard pe modelul nostru Summit, Drowsy Driver Detection urmărește mișcarea vehiculului și interacțiunea șoferului, căutând modele de somnolență. Dacă se detectează somnolență, sistemul poate trimite șoferului un semnal sonor și vizual ca măsură de precauție.

ASISTENȚĂ LA PARCARE PARALELĂ ȘI PERPENDICULARĂ

Standard pe modelul nostru Summit, sistemul disponibil de asistență la parcare paralelă și perpendiculară recunoaște spațiile de parcare deschise și virează vehiculul în timp ce vă direcționează să schimbați vitezele și să acționați frânele și accelerația.

LINIȘTE SUFLETEASCĂ STANDARD

Incluse cu fiecare Jeep®; Grand Cherokee din 2024 sunt cele mai standard caracteristici de siguranță și securitate din clasa sa, ajutând la protejarea familiei împotriva pericolelor.

TEMPOMAT ADAPTIV CU OPRIRE ȘI PORNIRE

Permiteți tempomatului adaptiv cu Stop and Go să vă ușureze mintea, deoarece reglează automat viteza de conducere pentru a menține o distanță preselectată față de vehiculul din față.

GESTIONAREA ACTIVĂ A BENZII DE CIRCULAȚIE

Sistemul de gestionare activă a benzii vă măsoară poziția în limitele benzii. Dacă sistemul detectează o deviere neintenționată a benzii de circulație, vă poate avertiza și corecta vehiculul înapoi pe banda sa. Sistemul oferă, de asemenea, o intrare de direcție pentru a ajuta la evitarea unei coliziuni cu vehiculele din unghiurile moarte.

AVERTIZARE DE COLIZIUNE LA VITEZĂ MAXIMĂ ÎNAINTE CU FRÂNARE ACTIVĂ ȘI DETECTAREA PIETONILOR/BICICLIȘTILOR

Avertizarea de coliziune frontală la viteză maximă cu frânare activă și detectarea pietonilor/bicicliștilor utilizează senzori în partea din față a vehiculului și vă poate avertiza cu privire la un potențial impact frontal sau obstacole pe care nu le puteți vedea. Vehiculul poate activa automat frânele dacă nu răspundeți.

CAMERĂ SPATE PARKVIEW®; CU PARKSENSE ®; SPATE PARK ASSIST

Camera de rezervă spate ParkView ® utilizează o cameră de rezervă dedicată pentru a vă arăta ce se află în spatele dvs. atunci când vă deplasați în marșarier. ParkSense® Rear Park Assist oferă asistență avansată pentru a pune autovehiculul Grand Cherokee exact în locul potrivit.

MONITORIZAREA UNGHIULUI MORT ȘI DETECTAREA TRAIECTORIEI TRANSVERSALE POSTERIOARE

Monitorizarea unghiului mort și detectarea traiectoriei transversale posterioare utilizează senzori echipați cu radar pentru a detecta atât vehiculele din zonele unghiului mort, cât și cele care traversează în spatele dvs.

CREAȚI O CONEXIUNE

Rămâi conectat (ă) la vehiculul tău și la viața ta. Serviciile conectate disponibile vă oferă acces de la distanță, control și informații importante pentru a vă asigura că sunteți gata să vă asumați aventura vieții, indiferent unde vă aflați.