TRĂIEȘTE DIN PLIN

Transportați mai multe bagaje și pasageri necesari în orice călătorie cu Grand Cherokee L (cu 3 rânduri). Cu cel mai mare ampatament din clasa sa, cele trei rânduri de scaune permit până la șapte pasageri și mai multă mobilitate.

CREAȚI-VĂ NOUL JEEP® GRAND CHEROKEE L (3 RÂNDURI)

În cadrul vieții, alegeți o perspectivă de lungă durată.

REIMAGINAREA CONFORTULUI

Cel mai luxos vehicul din clasa sa este conceput pentru a găzdui și a distra întregul echipaj. Toți pasagerii se pot bucura de confort cu o multitudine de caracteristici interesante și convenabile.

Ecranul tactil Uconnect al Jeep Grand Cherokee din 2024 afișează ieșirea camerei de monitorizare a scaunelor din spate, cu un ecran divizat atât pentru al doilea, cât și pentru al treilea rând.

CAMERĂ DE MONITORIZARE DISPONIBILĂ PENTRU LOCURILE DIN SPATE


Disponibilă pe Grand Cherokee L (3 rânduri), camera de monitorizare a scaunelor din spate vă ajută să fiți cu ochii pe copii, animale de companie și alte mărfuri prețioase. Cu o cameră pe fiecare rând din spate, puteți viziona și mări ecranul tactil Uconnect®; 5 - toate fără a fi nevoie să vă întoarceți.

Scaunele din al doilea rând cu cupă cu consolă centrală, cotieră și suporturi pentru pahare în Jeep Grand Cherokee L Summit Reserve din 2024.

SCAUNE TIP CUPĂ PE AL DOILEA RÂND


Scaunele din al doilea rând de cupe de pe modelele Grand Cherokee L (3 rânduri) oferă cel mai bun spațiu pentru picioare din clasa a doua și controlul automat al temperaturii Quad-Zone disponibil pentru confort maxim. Scaunele din al doilea rând se pot plia pentru a oferi spațiu suplimentar de încărcare și au o eliberare manuală pentru a aluneca, permițând intrarea ușoară în al treilea rând. O consolă disponibilă pe al doilea rând oferă control climatic pe două zone și porturi USB pentru confortul dvs. personal. Pentru a încăpea un număr total de șapte pasageri, este disponibil și un banchetă pentru al doilea rând. 

BANCHETA DIN RÂNDUL AL TREILEA RABATABILĂ ELECTRIC


Bancheta pliabilă din al treilea rând disponibilă în Grand Cherokee L (3 rânduri) facilitează crearea spațiului de marfă de care aveți nevoie.

ȘASE PORTURI USB


Cu mai mulți pasageri vin mai multe dispozitive. De aceea, Grand Cherokee L (3 rânduri) este proiectat cu grijă cu șase porturi USB-A și USB-C, oferind câte două din fiecare rând.

OBSERVĂ DIFERENȚA

Cu trei rânduri, Grand Cherokee L (3 rânduri) este proiectat pe un ampatament extins, permițând chiar mai mult spațiu pentru marfă și pasageri decât modelele cu două rânduri.

ÎNCĂRCĂTURA SUPLIMINTARĂ? UȘOR!

Crearea unui spațiu suplimentar pentru încărcătura dvs. nu a fost niciodată mai ușoară. Grand Cherokee L (3 rânduri) oferă mai multe configurații de scaune și o mulțime de spațiu pentru a ieși și a trăi cea mai mare aventură.

LOCURI PENTRU UN ECHIPAJ EXTINS

Grand Cherokee L (3 rânduri) oferă locuri disponibile pentru până la șapte pasageri și 17,2 metri cubi de spațiu de marfă în spatele scaunelor din al treilea rând. Forma perfectă pentru toți prietenii tăi, bagaje, crose de golf, genți alimentare sau orice altceva vine cu tine.

SCAUNE RABATABILE ÎN AL TREILEA RÂND

Dacă alegeți să pliați scaunul din rândul al treilea, Grand Cherokee L (3 rânduri) face loc pentru până la cinci pasageri atunci când este echipat cu bancheta din rândul al doilea disponibilă și oferă 46,9 metri cubi de spațiu de marfă. Este prezentat modelul cu șase pasageri.

SCAUNE RABATABILE ÎN AL DOILEA ȘI AL TREILEA RÂND

Dacă alegeți să pliați scaunele din al doilea și al treilea rând, Grand Cherokee L (3 rânduri) oferă un impresionant spațiu de marfă de 84,6 metri cubi - perfect pentru transportul consumabilelor sau efectuarea călătoriilor la magazinul de mobilă.

AVENTURĂ EXTINSĂ

În interior și la exterior, Jeep®; Grand Cherokee din 2024 a câștigat titlul de cel mai premiat SUV din toate timpurile. Cu ampatamentul său extins, Grand Cherokee L (3 rânduri) oferă și mai multă aventură, oferind o modalitate extraordinară de a vă experimenta lumea.