LIBERTATE CONCENTRATĂ

Noul Jeep® Avenger întruchipează ADN-ul mărcii, datorită combinației sale unice de stil, funcționalitate, tehnologie și capacitate pentru orice vreme și orice teren. Și, mai presus de toate, este disponibil în trei grupuri motopropulsoare diferite pentru a oferi libertatea de care ai nevoie de-a lungul călătoriilor tale.

INTERIOR

CE SIMȚI

Interiorul modern și digital al noului Jeep®; Avenger îmbină libertatea experienței dvs. de conducere cu funcționalitatea sa excelentă. Nu o să-ți vină să crezi câte obiecte încap în noul tău SUV: spațiul nostru de depozitare poate stoca tot conținutul unei genți de mână. Fiecare călătorie devine o aventură de experimentat. Urmărește fluxul călătoriilor tale datorită scaunelor calde și confortabile, accentelor colorate ale tabloului de bord și luminilor ambientale multicolore, care îți transpun emoțiile în culori.

EXTERIOR

CE TE UIMEȘTE

Aventura înseamnă să treci granițele, să explorezi și să te regăsești într-o lume cu totul nouă. Noul Jeep®; Avenger se mândrește cu un stil îndrăzneț, caracterizat de forme musculoase și definite și protejat de o protecție a corpului la 360°.De asemenea, grila cu șapte fante și farurile full-LED fac Avenger ușor de recunoscut la prima vedere, în timp ce plăcile antiderapante turnate amintesc de personalitatea iconică a Jeep®;.

FARURI FULL-LED PROTEJATE

Designul funcțional al noului Jeep®; Avenger se caracterizează prin faruri full-LED protejate, oferind libertate deplină de mișcare și protecție împotriva deteriorării în toate aventurile dumneavoastră.

JANTE DIN ALIAJ

Puterea de a ajunge peste tot. Noul Jeep®; Avenger se mândrește cu o gamă de jante din aliaj care variază de la 16” la 18”, facilitând orice provocare.

PLĂCI ANTIDERAPANTE

Când protecția și aventura merg mână în mână. Plăcile antiderapante sunt turnate într-un material polimeric colorat, care păstrează culoarea originală în caz de zgârieturi.

LIBERTATEA DE ALEGERE

FULL-ELECTRIC


- DOMENIUL DE AUTONOMIE: PÂNĂ LA 600 KM ÎN GAMA ORAȘELOR WLTP, PÂNĂ LA 400 KM ÎN WLTP COMBINAT - 20%-80% ÎNCĂRCARE ÎN 24 DE MINUTE - EMISII DE CO2: 0 G/KM - O PUTERE ELECTRICĂ DE 156 CP - UN CUPLU MAXIM DE 260 Nm   MAI MULTĂ DISTRACȚIE LA BORD Accelerarea rapidă și dinamică are ca rezultat performanțe îmbunătățite și de neegalat. FREEDOM AS dna Călătorește mai mult cu mai puțină nevoie de reîncărcări frecvente.  LINIȘTE SUFLETEASCĂ Bateriile EV sunt concepute pentru a rezista planului de viață al Avenger. Jeep®; adaugă o garanție de 8 ani * pe lângă cei 2 ani de service incluși.*Până la 160.000 Km.

DIMENSIUNI

Noul Jeep® Avenger vă oferă confortul și spațiul de care aveți nevoie pentru fiecare călătorie. Inclusiv cele mai extreme aventuri. În ceea ce privește dimensiunile, noul Jeep® Avenger are o înălțime de până la 1,53 m și o lungime de 4,08 m. Acest model are o lățime de 1,72 m. Dimensiunile pot varia ușor în funcție de ornament.

CE EXPERIMENTEZI

DEPĂȘIREA TUTUROR PROVOCĂRILOR


Noul Avenger oferă performanțele mărcii comerciale Jeep®; și libertatea de mișcare în toate condițiile datorită capacității sale pentru orice vreme și orice tip de teren. Agil și reactiv, modelul este echipat cu sistemul Selec-Terrain®; și Hill Descent Control, oferind o capacitate excelentă de deplasare pe teren accidentat. De asemenea, garda sa generoasă la sol vă permite să vă confruntați chiar și cu condiții extreme.

ÎNTOTDEAUNA CONECTAT

Susținut în aventurile tale. Bucurați-vă de mai multă siguranță și plăcere la volan cu cele mai recente caracteristici de infotainment datorită Serviciilor Uconnect™.

CONECTAȚI UNUL


Acest pachet este inclus standard atunci când comandați vehiculul. Prin activarea acestuia, puteți contacta call center-ul non-stop pentru asistență rutieră sau puteți contacta serviciul de asistență clienți al vehiculului direct din aplicația Jeep®;. Sistemul furnizează automat poziția vehiculului și numărul vin către call center, atunci când nu puteți face acest lucru singur. De asemenea, puteți fi informat cu privire la starea vehiculului dvs. medical și multe altele.

LIBERTATEA DE MIȘCARE

Noul Jeep® Avenger vă va face călătoriile și mai ușoare și vă va împinge experiența de conducere înainte, datorită sistemelor sale combinate de asistență avansată a șoferului, care adaugă confort și control în toate călătoriile dvs.

SOLUȚIA DVS. DE ÎNCĂRCARE


Încarcă-ți Avengerul electric acasă sau în deplasare. Jeep®; a încheiat un parteneriat cu Octopus Energy pentru a vă simplifica și mai mult experiența de încărcare. Cu acces printr-o singură atingere la 430.000 de încărcătoare din Marea Britanie și Europa sau opțiunea Ohme Home Pro instalată în locuința dvs., experiența dvs. de încărcare a vehiculelor electrice este și mai ușoară.

CE CREEZI

Gama largă de accesorii autentice Mopar® îi oferă Avenger-ului tău o notă personală și adaugă tot ce ai nevoie pentru următoarea ta aventură.

GRAFIC GRILĂ FAȚĂ


Grila frontală emblematică a Jeep®; Avenger a devenit inconfundabilă. Adăugați o grafică captivantă X-camo și începeți să întoarceți capete.

O ECHIPĂ DEDICATĂ PENTRU A VĂ SPRIJINI


Pentru întrebări despre o mașină Jeep®; achiziționată sau pentru servicii post-vânzare, inclusiv service auto, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți.  Pentru informații despre vehicule sau asistență completă în timpul procesului de achiziție, atât online, cât și la reprezentanță, vă rugăm să contactați echipa noastră de vânzări cu experiență.

Consum de energie electrică Gama Jeep®; Avenger Full-Electric: 16 – 15,4 kWh/100km; Emisie CO2: 0 g/km. Autonomy Jeep ®; Avenger Gama full-electric: 400 – 385 km. Valori de omologare de tip determinate pe baza ciclului combinat WLTP, actualizate începând cu 7 februarie 2024. Valorile indicate sunt pentru scopuri comparative. Consum de combustibil Gama Jeep ®; Avenger E-Hybrid: 5,0 – 4,9 l/100 km; Emisie CO2: 114 – 111 g/km. Valorile de omologare de tip determinate pe baza ciclului combinat WLTP. Valori actualizate începând cu 7 februarie 2024 și indicate în scopuri comparative. Consum de combustibil Gama Jeep®; Avenger Petrol: 5,8 – 5,6 l/100 km; Emisie CO2: 131 – 127 g/km. Valorile de omologare de tip determinate pe baza ciclului combinat WLTP. Valori actualizate începând cu 7 februarie 2024 și indicate în scopuri comparative.