Până la
130 CP

în
ciclu combinat

CUPLU

maxim
240 Nm


ACCELERAȚIE 10s
0-62MPH

Viteză

maximă
120 MPH

EXTERIOR

ELEGANȚA JEEP®;

Noul Jeep®; Compass e-Hybrid se caracterizează prin designul legendar al mărcii, cu unele completări elegante care îl fac și mai unic. Aspectul distinctiv al modelului este accentuat de noul design al farurilor full-LED, al ochelarilor de confidențialitate * și al plafonului negru în două tonuri *. În plus, gama de jante din aliaj a fost complet restilizată, mergând de la 17” la 19” și oferind noi culori unice pentru a ieși în evidență pe orice drum. *Disponibil standard la Summit.

INTERIOR

CONFORTUL CA PERSONAJ PRINCIPAL

Interioarele noului Compass e-Hybrid reflectă perfect filosofia stilului și a confortului care a caracterizat întotdeauna întregul model. Scaunele oferă confort maxim datorită reglajului electric cu 8 căi și reglajului lombar cu 2 căi, perfect pentru călătorii mai lungi. La bordul noului Compass e-Hybrid, tehnologia joacă un rol fundamental. Sistemul intuitiv și ușor de utilizat Uconnect™ dispune de un afișaj HD și tactil de 10,1”, în timp ce noul afișaj Ultra HD de 10,25” vă permite să configurați, să organizați și să personalizați conținutul afișat.

10.25” CLUSTER

Noul afișaj Ultra HD de 10,25”al sistemului de infotainment Uconnect™ vă permite să configurați, să organizați și să personalizați conținutul afișat.

RADIO CU ECRAN TACTIL DE 10,1”

Bucurați-vă de fiecare călătorie cu sistemul intuitiv și ușor de utilizat Uconnect™, care dispune acum de un afișaj HD și tactil de 10,1”. Toate cu avantajul suplimentar al Apple Carplay și Android Auto wireless pentru a vă însoți în toate călătoriile.

SCAUNE DIN PIELE VENTILATE ȘI ACȚIONATE ELECTRIC

Datorită scaunului acționat electric cu 8 căi *, la volanul Jeep®; Compass e-Hybrid veți experimenta o plăcere sporită de a conduce.*Disponibil standard la Summit.

DIMENSIUNI

Noul Jeep® Compass e-Hybrid vă oferă confortul și spațiul de care aveți nevoie pentru fiecare călătorie. Inclusiv cele mai extreme aventuri.În ceea ce privește dimensiunile, noul Jeep® Compass e-Hybrid are o înălțime de până la 1,62 m și o lungime de 4,40 m. Acest hibrid plug-in 4x4 are o lățime de 1,87 m. Dimensiunile pot varia ușor în funcție de ornament.

NOUA MOBILITATE CONFORM JEEP®

Mobilitatea e-Hybrid a Jeep® oferă o nouă experiență de conducere. În comparație cu un sistem hibrid ușor tradițional, tehnologia Jeep® e-Hybrid oferă o experiență completă de conducere hibridă, cu motorul electric * implicat, care garantează un cuplu receptiv chiar și la viteze mici.*Funcția depinde de starea de încărcare a bateriei.

CERTIFICAT DE AVENTURIER

Orice drum poate fi înfruntat la bordul noului Compass e-Hybrid. Nu numai datorită noilor roți și farurilor cu LED-uri, ci și datorită senzorilor de parcare din față și din spate. În plus, noile șine de acoperiș * ușurează și mai mult transportul tuturor obiectelor necesare pentru aventurile tale. *Disponibil ca standard la Summit

IN TOTAL CONTROL

Noul Jeep® Compass e-Hybrid vă va face călătoriile și mai ușoare și vă va îmbunătăți experiența la volan. Acum, nivelul 2 de conducere asistată poate fi utilizat pe toate tipurile de drumuri, îmbunătățind considerabil experiența la bord.

UNA CU JEEP®

Bazați-vă pe cea mai recentă tehnologie. Noul afișaj Ultra HD de 10,1"al sistemului de infotainment Uconnect™ vă oferă în mod constant un mod diferit de a vă bucura de călătorie, în timp ce tehnologia Alexa Voice Service* vă permite să vorbiți direct cu mașina. Iar acum, toate serviciile TBM și Connect™ sunt disponibile standard. *Amazon , Alexa și toate siglele aferente sunt mărci comerciale ale Amazon.com, Inc sau ale afiliaților săi. Disponibil numai pe Radio Uconnect 10.1" Navi.

ÎNTOTDEAUNA CONECTAT

Susținut în aventurile tale. Bucurați-vă de mai multă siguranță și plăcere la volan cu cele mai recente caracteristici de infotainment datorită Serviciilor Uconnect™.

CONECTAȚI UNUL


Acest pachet este inclus standard atunci când comandați vehiculul. Prin activarea acestuia, puteți contacta call center-ul non-stop pentru asistență rutieră sau puteți contacta serviciul de asistență clienți al vehiculului direct din aplicația Jeep®;. Sistemul furnizează automat poziția vehiculului și numărul vin către call center, atunci când nu puteți face acest lucru singur. De asemenea, puteți fi informat cu privire la starea vehiculului dvs. medical și multe altele.

CE CREEZI

Gama largă de accesorii Jeep® Authentic de la Mopar® oferă busolei tale o notă personală și adaugă tot ce ai nevoie pentru următoarea ta aventură.

ORGANIZATOR PLATFORMĂ


Organizatorul de marfă este compus dintr-o platformă versatilă cu 2 șine metalice și o bară telescopică. Acest sistem permite împărțirea spațiului disponibil și blocarea cu ușurință a articolelor încărcate.

O ECHIPĂ DEDICATĂ PENTRU A VĂ SPRIJINI


Pentru întrebări despre o mașină Jeep achiziționată sau pentru servicii post-vânzare, inclusiv service auto, vă rugăm să contactați serviciul clienți. Pentru informații despre vehicule sau asistență completă în timpul procesului de achiziție, atât online, cât și la reprezentanță, vă rugăm să contactați echipa noastră de vânzări cu experiență.

Consum de combustibil Jeep®; Compass e-Hybrid (l/100 km): 6,0 – 5,6 ; Emisii de CO2 (g/km): 137-129, în conformitate cu Directiva UE 1999/94. Valorile de omologare de tip determinate în conformitate cu ciclul combinat WLTP, pe baza cărora sunt omologate vehicule noi începând cu 1 septembrie 2018, actualizate începând cu 31 ianuarie 2023. Valorile indicate sunt pentru scopuri comparative.