Alăturați-vă comunității mărcii Jeep® și începeți o aventură unică.

GALERIE

EASTER JEEP® SAFARI 2023

Anul acesta de Paște Jeep Safari™ a prezentat vehicule conceptuale incredibile care au împins limitele aventurii dincolo de ceea ce mulți au crezut că sunt capabile. De la centrale electrice off-road la vehicule de epocă care sărbătoresc trecutul, 2023 a văzut o gamă imaginativă de camioane și SUV-uri legendare. Vehicule conceptuale prezentate pe tot parcursul. Nu este disponibil pentru achiziționare.

CONCEPT JEEP® WRANGLER MAGNETO 3.0 

Cine nu iubește o trilogie legendară? Conceptul Magneto 3.0 se bazează pe moștenirea predecesorilor săi, oferind o experiență cu adevărat electrizantă. 650 de cai putere maximă, 900 de livre de cuplu maxim, un mod de regenerare în două etape și un mod agresiv de coborâre în rampă sunt toate adăugate la a treia iterație, ceea ce arată clar că Jeep Wrangler Magneto 3.0 Concept este mult mai mult decât un fulger într-o sticlă.  

JEEP® SCRAMBLER 392 CONCEPT  

În 1981, am introdus Jeep® Scrambler CJ-8, primul nostru camion decapotabil, compact. 40 de ani mai târziu, Jeep Scrambler 392 Concept dă o întorsătură puternică unei călătorii de epocă. Găzduit într-un cadru cu două uși, cu caroserie personalizată din fibră de carbon, motorul HEMI® V8 de 6,4 l oferă 470 cai putere maximă și un cuplu maxim de 470 de livre. În plus, suspensia pneumatică AccuAir® nou lansată oferă o ridicare a suspensiei cuprinsă între 1,5 și 5,5 inci, care poate fi reglată din mers.  

1978 JEEP® CHEROKEE 4xe CONCEPT 

Un tribut adus Jeep® Cherokee SJ, conceptul Jeep Cherokee 4xe din 1978 este un vehicul de primă clasă, cu cotlet pe șosea și off-road. Această construcție resto-mod combină originalul SJ, modelul 2022 Wrangler Rubicon 4xe și o schemă de vopsea multicoloră inconfundabilă din anii ‘70. Deci, chiar dacă are un exterior retro lucios, conceptul Jeep Cherokee 4xe din 1978 este un performer off-road modern, electrificat. 

CONCEPT JEEP® WRANGLER RUBICON 4XE 

Conceptul Jeep® Wrangler Rubicon 4xe ridică ștacheta pentru un design îndrăzneț, inspirându-se din îndrăgita vopsea de exterior Tuscadero. Rezultatul? Un vehicul conceptual vibrant de culoare magenta, care este rezistent ca unghiile. Exteriorul are un finisaj roz atrăgător, accente de negru lucios presărate pe grila frontală și pe ramele farurilor și o grafică personalizată a capotei, cu o imprimare ton-pe-ton - și acesta este doar începutul. 

CONCEPTUL GRAND WAGONEER TERESTRU 

Poate că ați fost glamping, dar nu ați ajuns niciodată pe uscat în acest vehicul concept Wagoneer. Grand Wagoneer Overland Concept oferă un RedTail Overland Skyloft personalizat, două pungi de fasole supradimensionate care completează divertismentul interior atunci când este parcat pentru noapte, un covor de pluș, precum și multe alte conforturi personalizate incredibile. În plus, motorul său Hurricane Twin Turbo 510 de 3,0 l este conceput pentru a duce căutătorii de aventuri mai departe de calea bătătorită.  

CONCEPT DE UNGHI DE DEGAJARE JEEP® WRANGLER RUBICON 4XE 

Visele off-roaderilor și crawlerelor rock au ajutat la crearea conceptului Jeep® Wrangler Rubicon 4xe Departure Angle și a inovațiilor sale nesfârșite off-road. Jante Vintage KMC Impact OL din bronz de 17x8,5 inchi, anvelope BFGoodrich de 37 inchi, un kit de ridicare Jeep Performance Parts de 2 inchi cu noi amortizoare de performanță Bilstein®, rachete de semnalizare personalizate cu apărătoare plate, uși tubulare Jeep Performance Parts... Am putea continua la nesfârșit, dar rămânem fără spațiu.  

CONCEPT PERCIUNI JEEP® GLADIATOR RUBICON 

Conceptul Jeep® Gladiator Rubicon Sideburn oferă noi instrumente inovatoare pentru a ajuta aventurierii off-road noi și experimentați. Dispune de o apărătoare tubulară personalizată a grilei, care dublează poziția perfectă de relaxare pentru două persoane, o bară de protecție Rubicon modificată cu un troliu WARN®, o pereche de lămpi dreptunghiulare TYRI de 11 inch detașabile, atașate la fiecare dintre panourile acoperișului și multe altele. 

CONCEPT JEEP® GLADIATOR D-CODER 

Exteriorul Gloss Black și Maraschino Red al conceptului Jeep® Gladiator D-Coder prezintă o colecție de coduri QR care vă conectează la diferite piese Jeep Performance și accesorii Mopar®, făcând din acest off-roader de mare putere un catalog continuu de articole susținute din fabrică. 

JEEP® WRANGLER MAGNETO 2.0 CONCEPT 

Continuarea. Jeep® Wrangler Magneto 2.0 Concept a avut ampatamentul extins cu încă 12 inci, în comparație cu un Wrangler cu două uși, și a fost echipat cu anvelope noroioase de 40 inci. În plus, conceptul Wrangler Magneto 2.0 a livrat o putere electrizantă de 625 de cai putere și un cuplu de 850 de livre. 

CONCEPT ANIVERSAR JEEP® RUBICON 20TH  

Conceptul aniversar 20 de ani Jeep® Rubicon a reprezentat expresia supremă a gamei Wrangler. A fost nevoie de 20 de ani de experiență off-road și a aplicat tot ceea ce designerii mărcii Jeep au învățat la un Wrangler Rubicon direct din fabrică.  

PIESE JEEP® PERFORMANCE/CONCEPT MOPAR® BIRDCAGE  

Legendara libertate în aer liber a fost dusă la extrem. Dispunând de piese de performanță Jeep® personalizate de ultimă generație și de inovație Mopar®, Jeep Performance Parts/Mopar Birdcage Concept a adus legendara capacitate 4x4 și tehnologia hibridă 4xe pe cele mai dificile trasee din lume. 

CONCEPT JEEP® ’41  

Nostalgia plutea în aer la Easter Jeep Safari™ 2022. Conceptul Jeep® ’41 a sărbătorit istoria militară a mărcii, viitorul său electric și 80 de ani de conducere 4x4. A fost o combinație perfectă de curaj, determinare, istorie și legendara tehnologie 4xe.  

CONCEPT JEEP® BOB  

Aruncați o privire asupra mărcii Jeep® 4x4 a viselor dvs., care abordează terenul și transportă mărfuri. O parte Wrangler și o parte Gladiator, Jeep Bob Concept au unit două vehicule legendare pentru un camion cu unghiul de plecare al unui SUV și o viziune îndrăzneață a libertății în aer liber.  

CONCEPT GRAND CHEROKEE TRAILHAWK® 4XE  

Conceptul Jeep® Grand Cherokee Trailhawk® 4xe a fost construit pe baza unei capacități legendare. Dispunând de deschideri mai mari ale roților, în comparație cu Grand Cherokee 4xe de producție și echipat cu anvelope noroioase de 33 de inci, acest SUV electrificat a luat overlanderii în sălbăticie.  

CONCEPTUL JEEP® JEEPSTER BEACH 

Conceptul Jeep® Jeepster Beach 2021 îmbină aspectul vintage al modelului Jeepster Commando din anii 1960 cu modelul 2020 Wrangler Rubicon. Sub capota lucioasă, exista un motor cu patru cilindri, turbo, de 2,0 l, care oferea o putere maximă de 340 de cai putere și un cuplu de 360 de livre.  

CONCEPT JEEP® MAGNETO  

Debutând la Moab în 2021, conceptul Jeep® Magneto a întruchipat viziunea ecologică a mărcii Jeep pentru viitor. Un vehicul electric pe baterii cu capacitate legendară 4x4, Magneto a fost un concept cu emisii zero, născut din electrificarea fără compromis a mărcii Jeep. 

JEEP® GLADIATOR M-715 CONCEPT CINCI SFERTURI  

Ce se întâmplă dacă puneți un motor HELLCRATE HEMI® V8 într-un Jeep® Gladiator? Vei primi vehiculul concept Five Quarter 2019. Dispunând de aspectul unui camion istoric M715, Jeep Gladiator M715 Five Quarter Concept a fost echipat cu un motor 6,2L HEMI SRT Hellcat V8 pentru a livra peste 700 de cai putere.  

JEEP® JT SCRAMBLER CONCEPT 

Conceptul Jeep® JT Scrambler sărbătorește preluarea modelului CJ8 Scrambler. Gladiator Rubicon alb de la Easter Jeep Safari™ 2019 a prezentat un pachet de dungi retro și un hardtop de epocă de chihlimbar. În plus, un kit de ridicare, balustrade și alte piese Jeep Performance au adăugat o mică margine stilului clasic.  

CONCEPTUL JEEP® NACHO  

Reimaginând JL Wrangler, Jeep® Nacho Concept, care și-a luat numele de la culoarea vopselei, a debutat la Easter Jeep Safari™ 2018. Echipat cu o mulțime de piese Jeep Performance, un motor I4 turbo de 2,0 l și iluminat cu LED, acest vehicul concept a fost unul dintre punctele luminoase de la Moab.  

CONCEPT JEEP® 4SPEED  

Conceptul Jeep® 4Speed a întruchipat o filozofie „mai puțin înseamnă mai mult” prin eliminarea a 950 de kilograme. Pentru a-și ușura sarcina, acest vehicul conceptual a spus la revedere ușilor, acoperișului, scaunelor din spate și radioului și a salutat componentele din fibră de carbon și roțile ușoare.  

WAGONEER ROADTRIP CONCEPT 

Folosind 1965 Wagoneer SJ ca bază, Wagoneer Road Trip Concept a fost conceput pentru un confort incredibil pe șosea. De la punțile Dana® 44 la o suspensie spate multilink și un motor HEMI® V8 de 5,7 l, inginerii mărcii Jeep® s-au concentrat pe crearea unui vehicul de pasageri superb.  

CONCEPTUL JEEP® DE NISIPURI MIȘCĂTOARE 

Unul dintre cele mai îndrăznețe modele din istoria recentă a Moab, Jeep® Quicksand Concept 2016 a reimaginat Wrangler Rubicon ca un hot rod de epocă. În spiritul Easter Jeep Safari™, au existat o mulțime de ouă de Paște ascunse în designul său și un motor puternic 392 Crate HEMI® V8 sub capotă.  

CONCEPT DE LUMINATOR JEEP® 

Conceptul Jeep® Luminator a aprins Easter Jeep Safari™ 2017. Construit în colaborare cu Magneti Marelli, Luminator a prezentat o bară LED montată pe capotă, spoturi LED pe stâlpul A și faruri bifuncționale ale proiectorului LED, printre colecția sa de caracteristici remarcabile de design exterior.  

CONCEPT JEEP® TRAILPASS 

Mopar® și Jeep® Performance Parts au ajutat performanța Compass la noi înălțimi la Easter Jeep Safari™ 2018. Echipat cu un nou șasiu, o creștere a suspensiei de 1,5 inchi și roți de 18 inchi, acest upgrade robust Trailhawk® a prezentat o capacitate incredibilă de off-road. 

CONCEPT JEEP® ȘEF DE ECHIPAJ 715  

O abordare modernă a modelului Kaiser M715, conceptul Jeep® Crew Chief 715 a adus un omagiu istoriei militare a mărcii Jeep la Easter Jeep Safari™ 2016. Mare și îndrăzneț din toate punctele de vedere, avea un ampatament de 139 de țoli, un pat de oțel de 5 picioare, un kit de ridicare de 4 țoli, roți de 20 de țoli și multe altele.