PENTRU CEI CARE SERVESC

Jeep® Freedom Edition din 2023 aduce un omagiu celor care servesc în armata Statelor Unite. Cu autocolante și insigne unice cu tematică militară și caracteristici impresionante pentru drum și potecă, acesta onorează perseverența membrilor noștri curajoși.

AUTOCOLANTE ȘI INSIGNE FREEDOM


Vehiculele Freedom Edition au un exterior decorat, datorită autocolantelor unice pentru aripile din față și a insignei Oscar Mike®; din spate.

PROTECTIE PENTRU TEREN


Cauți să parcurgi traseele cu încredere? Ediția Freedom este echipată cu bare de protecție din oțel și șine de rocă care vă pot ajuta să vă protejați vehiculul de terenul dur.

ILUMINAT CU LED


Farurile CU LED și lămpile de ceață vă permit să comandați drumul și să parcurgeți zilele ploioase și operațiunile de noapte.

SCAUNE TOP-MARK


Transformă interiorul Freedom Edition în baza ta de operațiuni cu scaune confortabile cu găleată frontală din piele neagră, cu cusături negre accentuate și un logo Oscar Mike®; în relief.

ROȚI DIN ALUMINIU NEGRU


Jantele din aluminiu negru lucios conferă ediției Freedom un aspect robust, perfect pentru aproape orice misiune.

UN SALUT PENTRU SERVICIU


Sunteți un membru de serviciu activ sau pensionat recent? Dacă da, ai putea fi eligibil pentru un bonus militar în numerar de 500 USD în cadrul programului nostru de stimulente militare. Oferta se aplică achizițiilor și contractelor de leasing pentru vehicule selectate marca Jeep®; din 2022 și 2023.

ALEGE-ȚI STILUL DE AVENTURĂ