DESCHIDEȚI DISTRACȚIE ȘI SOARE

Sunrider®; pentru Hardtop vă oferă cele mai bune din ambele lumi - acces rapid la aer curat și soare, împreună cu protecția premium împotriva intemperiilor a unui hardtop de înaltă rezistență.

DESCHIDEȚI-L

Cu o serie de opțiuni de top disponibile, Wrangler oferă numeroase modalități de a experimenta adevărata libertate în aer liber.

MOPAR®; DOOR-OFF KIT OGLINDĂ

Setul de oglinzi retrovizoare exterioare disponibile și suporturile de montare disponibile vă permit să vă bucurați de libertate deplină prin îndepărtarea ușilor, păstrând în același timp beneficiile oglinzilor retrovizoare exterioare.

EMOȚII DE TOP

Cu Wrangler, nu ducem lipsă de opțiuni disponibile pentru a experimenta libertatea în aer liber.

CONSTRUIT PENTRU A EXPLORA

Wrangler este conceput pentru a străluci pe șosea și în afara ei, cu caracteristici precum luminile LED disponibile și un parbriz durabil cu sticlă Corning® Gorilla®. În plus, Rubicon și Sahara oferă o capacitate impresionantă de a cuceri traseele și condițiile dure.

LUMINI LED

Grupul de iluminat cu LED-uri Premium disponibil include faruri reflectorizante, lămpi de ceață și lămpi de zi pentru vizibilitate și stil impresionante. În plus, stopurile vibrante ajută la alertarea șoferilor care se apropie din spate.

BOMBOANE PENTRU OCHI

Roțile Wrangler sunt concepute pentru a face o declarație. Indiferent dacă bâzâi pe trasee accidentate sau pe străzile orașului, ei sunt întotdeauna gata de drum.