CONDUCEȚI PE ORICE TEREN

Nu toate modelele 4x4 sunt create egale. Vehiculele marca Jeep® sunt proiectate și testate în unele dintre cele mai neospitaliere locații de pe planetă, astfel încât să vă puteți simți încrezători atunci când conduceți pe timp de ploaie sau furtună de zăpadă sau când conduceți off-road cu prieteni care gândesc la fel. Alege un sistem Jeep 4x4 capabil de toate condițiile meteorologice pentru a stăpâni orice teren și pentru a-ți alimenta pasiunea pentru aventură.

( DisclosureNu încercați forarea cu apă decât dacă se știe că adâncimea este mai mică de 30 de centimetri. Apa de traversare poate provoca daune care nu pot fi acoperite de noua garanție a vehiculului. Întotdeauna în afara drumului în mod responsabil în zonele aprobate.)

Nu încercați forarea cu apă decât dacă se știe că adâncimea este mai mică de 30 de centimetri. Apa de traversare poate provoca daune care nu pot fi acoperite de noua garanție a vehiculului. Întotdeauna în afara drumului în mod responsabil în zonele aprobate.

STĂPÂNEȘTE NOROIUL


Conducerea în condiții de noroi poate fi înșelătoare. Va trebui să ieși și să folosești un băț pentru a verifica adâncimea noroiului sau a apei. Vehiculele 4x4 marca Jeep®; au sisteme electrice sigilate, o admisie ridicată a aerului și plăci antiderapante disponibile pentru o protecție suplimentară a șasiului. Pentru a evita ca anvelopele să se învârtă, off-roaderii experimentați folosesc adesea o treaptă de viteză mai mare pentru a controla impulsul și viteza și pentru a lăsa banda de rulare a anvelopelor să-și facă treaba.

TEHNOLOGIE 4x4 REMARCABILĂ

Nu ar trebui să fie o surpriză faptul că marca Jeep® este unul dintre liderii mondiali în tehnologia 4x4 - este coloana vertebrală a mărcii. Gama noastră sofisticată de sisteme 4x4 vă permite să vă găsiți propriul drum în sus, în jos, prin sau în jurul a aproape orice. Puteți avea încredere în marca Jeep cu peste 75 de ani de experiență 4x4 pentru a vă ajuta să abordați orice vă oferă Mama Natură.

( DisclosureModelul Wrangler este prezentat.)

Modelul Wrangler este prezentat.

DIFERENȚIALE OFF-ROAD  

Transferul puterii către roți este unul dintre cele mai importante aspecte ale conducerii 4x4. Vehiculele Jeep® includ diferențiale mecanice, electronice sau asistate de frână pentru a ajuta la maximizarea alimentării cu energie a roților vehiculului pentru o tracțiune sporită. 

SISTEM DE DECONECTARE A BAREI DE BALANSARE FRONTALE 

Acest sistem, standard pe Wrangler Rubicon, vă permite să decuplați automat bara de balansare frontală atunci când conduceți sub 18 mph în modul 4 Low. Roțile din față pot apoi să cadă și să se comprime pentru o articulație îmbunătățită. 

PLĂCI ANTIDERAPANTE  

Multe dintre vehiculele noastre sunt echipate standard cu plăci antiderapante din oțel ștanțate. Aceste plăci de oțel de înaltă rezistență sunt proiectate pentru a vă ajuta să protejați intestinele vehiculului marca Jeep® atunci când vă luptați cu bolovani și pietre zimțate. 

BALUSTRADE DE ROCĂ  

Șinele foarte rezistente montate pe caroserie (adică glisoare de rocă sau apărători de praguri) ajută la asigurarea unei protecții suplimentare în timpul deplasării pe teren accidentat. 

DESIGN CORP-PE-RAMĂ  

Wrangler și Wrangler Unlimited sunt construite cu un cadru care este complet ambalat pentru rezistență, flexibilitate și durabilitate.  

DANA® 44 OSII SOLIDE GRELE  

Durabilitatea provine din arbori grei, carcase rigide, rulmenți de pinion mari și suporturi de pinion deasupra centrului pentru o funcționare mai lină și mai silențioasă. (Punte frontală Dana® 44 pentru regim greu de lucru este standard numai pe Rubicon. Puntea față Dana 30 este standard la toate celelalte modele.)  

VEHICULE 4X4

Capacitatea este la baza noastră. Alegeți o marcă Jeep® 4x4 și puteți fi siguri că vehiculul dvs. se va ridica la înălțimea reputației sale dure. Inginerii mărcii Jeep torturează neobosit vehiculele de testare în unele dintre cele mai brutale medii cunoscute de omenire, astfel încât să puteți lovi cu încredere traseele sau să manevrați pe străzile cu gropi în drum spre următorul lucru mare.

SISTEME GRAND CHEROKEE 4X4

Jeep® Grand Cherokee are patru sisteme 4x4 disponibile, care pot face față tuturor condițiilor meteorologice. Sistemul simplu de utilizat Quadra-Trac I® este o soluție excelentă pentru majoritatea oamenilor. Sistemul Quadra-Trac II® oferă capacități cu rază mică de acțiune. Sistemul Quadra-Drive® II oferă o capacitate extraordinară pe teren accidentat, iar sistemul Quadra-Trac ® SRT® 4x4 oferă cea mai bună performanță pe șosea și pistă.

CARACTERISTICI ȘI BENEFICII


Quadra-Drive ®; II disponibil cu diferențial electronic cu alunecare limitată spate este un sistem 4x4 cu normă întreagă, deci este întotdeauna activ. Este cel mai avansat sistem 4x4 al nostru și oferă o capacitate superioară pe orice vreme, transferând până la 100% din cuplul disponibil pe o singură roată din spate, dacă este necesar.

( DisclosureConduceți întotdeauna la nivelul abilităților și experienței dvs. și în concordanță cu condițiile.)

Conduceți întotdeauna la nivelul abilităților și experienței dvs. și în concordanță cu condițiile.

SISTEME COMPASS 4X4

Jeep® Compass are două sisteme 4x4 disponibile, care pot face față oricărei condiții meteorologice. Sistemul Jeep Active Drive 4x4 acoperă toate bazele pentru condusul de zi cu zi. Compass Trailhawk® cu sistemul standard Jeep Active Drive Low 4x4 este cel mai capabil SUV compact din toate timpurile. În combinație cu sistemul de management al tracțiunii Selec-Terrain®, aveți cea mai bună capacitate 4x4 din clasă.

CARACTERISTICI ȘI BENEFICII


Obțineți capacitatea 4x4 atunci când este necesar, fără a sacrifica eficiența. Sistemul Jeep®; Active Drive 4x4 disponibil are o deconectare a punții spate care comută fără probleme între tracțiunea pe două și patru roți pentru a ajuta la creșterea eficienței atunci când nu este necesară capacitatea 4x4. Sistemul de management al tracțiunii Selec-Terrain®; gestionează tracțiunea pentru a vă oferi capacitate pentru toate condițiile meteorologice în patru moduri: Auto, zăpadă, sport și nisip/noroi.

SISTEME WRANGLER 4X4

Wrangler, Go Anywhere. Pictograma Do Anything.® a mărcii Jeep® este pregătită pentru următoarea ta aventură. Emoțiile pe care le experimentați într-un Wrangler în aer liber sunt de nedescris. Întrebați pe cineva care deține unul. Wrangler cu un sistem standard 4x4 te poate duce la locul tău liniștit din pădure sau la locul tău secret de lângă râul care se rostogolește.

CARACTERISTICI ȘI BENEFICII


Carcasa de transfer Command-Trac®; este lină și silențioasă, dar rezistentă și robustă, astfel încât să puteți aborda cu încredere terenul dificil. Indiferent dacă aventura ta te duce pe stâncile roșii ale Moabului sau te trimite pe drumuri îngropate în zăpadă proaspătă, organizatorul tău Trail Rated®; Wrangler este pregătit pentru provocare. Urcă, apucă-te și pleacă.

SISTEME RENEGADE 4X4

Jeep® Renegade are două sisteme 4x4 inovatoare disponibile, ambele dotate cu un sistem de deconectare a punții spate pentru a comuta fără probleme între tracțiunea pe două roți și cea pe patru roți. Ambele sisteme Jeep Active Drive vă pot ajuta să avansați, chiar și atunci când o singură roată are tracțiune pe sol. Renegatul este gata să se agațe de tine și să te ajute să mergi mai departe.

CARACTERISTICI ȘI BENEFICII


Vehiculele mărcii Jeep®; sunt concepute pentru a vă duce în locuri uimitoare. Sistemul Jeep Active Drive 4x4 este pregătit și capabil să abordeze atât zăpada, cât și traseul, pentru a vă duce cu încredere la următoarea aventură. Acest sistem trece în mod activ de la tracțiunea 4x4 la tracțiunea față cu economie de combustibil pentru o eficiență sporită. Sistemul de management al tracțiunii Selec-Terrain®; disponibil vă permite să reglați setarea de tracțiune - Auto, Zăpadă, Nisip și Noroi - în funcție de condițiile de drum pentru a asigura o tracțiune optimă.

SISTEME CHEROKEE 4X4

Cherokee are trei sisteme 4x4 disponibile, care pot face față tuturor condițiilor meteorologice. Jeep® Active Drive I, ușor de utilizat, este un sistem solid pentru aproape orice situație, sistemul Jeep Active Drive II oferă capacitate de autonomie redusă, iar Jeep Active Drive Lock oferă o capacitate extraordinară de deplasare pe teren accidentat.

CARACTERISTICI ȘI BENEFICII


Un vehicul marca Jeep®; cu un sistem 4x4 este un aliat util atunci când întâmpinați obstacole neașteptate. Sistemul Jeep Active Drive I 4x4 cu normă întreagă va activa automat modul de tracțiune integrală atunci când condițiile de conducere impun acest lucru. Indiferent dacă plouă torențial, noroi alunecos, zăpadă abundentă sau drumuri cu pietriș imprevizibile, acest sistem sofisticat monitorizează în mod activ alunecarea roților și aplică automat cuplul atunci când este necesar, oferind șoferului eficiență și control maxime.

JEEP®; LIFE

Deținerea unui Jeep® Brand 4x4 înseamnă să trăiești o aventură în fiecare zi.

( DisclosureConduceți întotdeauna la nivelul abilităților și experienței dvs. și în concordanță cu condițiile.)

Conduceți întotdeauna la nivelul abilităților și experienței dvs. și în concordanță cu condițiile.