NOUL 2024 JEEP®; WRANGLER CAPABLITY

Pictograma originală a aventurii primește un set de caracteristici off-road complet noi, adăugând și mai multe posibilități călătoriilor tale. Descoperă capacitatea superbă a noului Jeep®; Wrangler 2024.

Construită pe o moștenire de aventură.

WRANGLER RUBICON 392

Experimentați singurul Wrangler cu un motor V8 HEMI®; de 6,4 l exclusiv de clasă. Wrangler Rubicon 392 combină viteza uluitoare cu legendara capacitate Trail Rated®;. Cucerește cel mai dur teren cu pricepere excepțională 4x4 și performanțe palpitante de înaltă performanță.

470 CEL MAI BUN DIN ACEASTĂ CLASĂ DE CAI PUTERE MAXIMĂ<span data-component='DisclosureBubble' title='Class based on Ward's Small Sport/Utility vehicle segmentation.'></span>
470 CUPLU MAXIM LB-FT CEL MAI BUN DIN ACEASTĂ CLASĂ<span data-component='DisclosureBubble' title='Class based on Ward's Small Sport/Utility vehicle segmentation.'></span>
4.5 SECUNDE 0-60 MPH
13.0 A DOUA JUMĂTATE DE MILĂ

Ridicați-vă aventurile cu pachetul Xtreme 35, standard pe Wrangler Rubicon 392 și disponibil pe alte modele. Anvelopele masive de 35 inch oferă o gardă la sol remarcabilă de 12,9 inch, un unghi de apropiere de 47,4°, un unghi de plecare de 40,4° și o adâncime de forjare a apei de 34 inch, duc aventurile la înălțimi remarcabile.

PACHET XTREME 35

TROLIU INSTALAT DIN FABRICĂ

Pregătește-te să pui un off-road esențial pentru o bună utilizare. Legat de bara de protecție frontală din oțel disponibilă, noul troliu WARN®; instalat din fabrică, cu o capacitate de 8.000 de kilograme, vă poate ajuta să gestionați momentele neașteptate de pe traseu. Folosiți-vă puterea pentru a ajuta la tragerea altor vehicule în siguranță și pentru a evita blocarea în noroi.

UN ADEVĂRAT PIONIER AL OFF-ROAD-ULUI

Faceți cunoștință cu capacitatea modernă off-road inspirată de spiritul original 4x4. Wrangler Willys 2024 este un centru de putere 4x4, oferind anvelope off-road de 33 inch, diferențial cu blocare în spate, șocuri Rubicon și șine de rocă, împreună cu legendara sa capacitate Trail Rated®;.

AVENTURĂ TRAIL RATED®;

Insigna Trail Rated®; nu vine niciodată ușor. Purtat cu mândrie de fiecare Wrangler, acesta simbolizează capacitatea legendară, câștigată numai după ce a trecut o serie de teste off-road istovitoare.

TRACȚIUNE
ALIMENTARE CU APĂ
GARDĂ LA SOL
Performanță încercată, testată și dovedită.
Capacitatea Trail Rated® duce cu curaj aventura în necunoscut.
ARTICULARE
MANEVRABILITATE

ALEGEȚI GRUPUL MOTOPROPULSOR

Jeep®; Wrangler oferă putere și eficiență datorită celor patru motoare disponibile. Alegeți inima organizatorului dvs.

Wrangler Rubicon este un simbol al aventurii. Echipat cu sisteme avansate de tracțiune, diferențiale electronice de blocare Tru-Lok®; și un dispozitiv electronic de deconectare a barei de stabilizare frontală, este proiectat pentru a face mușuroaie din munți.

LEGENDA RUBICONULUI

ANVELOPE 33-INCH PENTRU TOATE TIPURILE DE TEREN

Rubiconul prinde solul cu o putere amplă datorită anvelopelor pentru toate tipurile de teren de 33 inch sau anvelopelor pentru toate tipurile de teren de 35 inch disponibile. Acestea oferă o suprafață mai mare decât anvelopele obișnuite pentru tracțiune maximă și control off-road.

BARĂ DE BALANSARE ELECTRONICĂ ȘI ȘINE DE ROCĂ

Balustradele de rocă și barele de protecție din oțel disponibile cu capacitate de troliu adaugă protecție în timp ce se deplasează pe teren accidentat. Sistemul electronic de deconectare a barei de balansare de pe modelele Rubicon deconectează de la distanță bara de balansare, astfel încât roțile din față să poată cădea și să se comprime în continuare, îmbunătățind articulația suspensiei pe teren accidentat.

SISTEMROCK-TRAC ®; 4X4 ȘI RAPORT DE TRANSMISIE REDUS 4:1

Cu un raport de transmisie redus de 4:1, Rubiconul echipat cu Rock-Trac®; poate oferi un raport de accesare cu crawlere de 100:1 disponibil și remarcabil atunci când este echipat cu transmisia manuală și un raport de osie disponibil de 4,88:1.

DIFERENȚIALECU BLOCARE ELECTRONICĂ TRU-LOK ®;

Puterea poate fi aplicată greșit atunci când roca se târăște, cauzând rotirea roților greșite. Diferențialele cu blocare electronică Tru-Lok®; față și spate se blochează și distribuie uniform puterea pentru o tracțiune impresionantă.