NOUA TEHNOLOGIE JEEP®; WRANGLER 2024

Descoperă o colecție de tehnologie de ultimă oră, concepută pentru a amplifica fiecare aventură în mai multe moduri. De la infotainment profund captivant la o colecție de caracteristici intuitive de siguranță și securitate, Jeep®; Wrangler 2024 vă menține profund conectat la călătorie.

Ia parte la o aventură intuitivă și avansată.

UCONNECT®; 5 CU UN NOU ECRAN TACTIL DE 12,3 INCHI

Acum standard pe Wrangler, sistemul Uconnect®; 5 vine cu un nou ecran tactil de 12,3 inchi - cel mai mare din clasa sa.

GHIDURI DE AVENTURĂ

Marca Jeep®; colaborează cu Trails Offroad - care oferă ghidaje Off-Road Trail pentru toate nivelurile de abilități off-road, pentru a face planificarea călătoriei off-road mai ușoară ca niciodată. Cu abonamentul de încercare de doi ani, puteți accesa peste 200 de destinații off-road, inclusiv trasee Jeep Badge of Honor. Găsiți și navigați cu încredere până la vârf folosind aplicația Jeep Connect și ecranul tactil Uconnect®; NAV. De asemenea, poți trece la abonamentul anual Adventure Guides All-Access pentru a debloca catalogul complet de peste 3.000 de destinații. (Disponibilitate târzie - vara anului 2023).

EXPLOREAZĂ CU WI-FI®;

În timpul călătoriei, pasagerii pot explora internetul cu hotspotul Wi-Fi®; 4G LTE disponibil. Conectează până la opt dispozitive pe o rază de 15 metri în timp ce ești în mișcare.

PORNIRE VEHICUL DE LA DISTANȚĂ

Funcția Disponibilă de pornire de la distanță a vehiculului vă permite să porniți organizatorul de oriunde, astfel încât să îl puteți încălzi sau răci înainte de a vă urca în următoarea aventură.

DISPONIBIL TRIMITERE ȘI PORNIRE

Aplicația Send & Go disponibilă vă permite să utilizați aplicația pentru smartphone a mărcii Jeep ®; pentru a căuta o destinație sau un punct de interes, apoi să trimiteți adresa direct la sistemul de navigație al vehiculului dvs. - de acasă, de la serviciu sau de oriunde altundeva.

RAPORT PRIVIND STAREA VEHICULULUI

Raportul disponibil privind starea vehiculului de la Uconnect ®; trimite actualizări în inbox, lunar sau la cerere, pentru a vă ajuta să vă faceți viața mai ușoară și să vă mențineți organizatorul în stare de vârf.

AFIȘAJ DIGITAL AL CLUSTERULUI

Afișajul digital cu informații despre șofer, de 7 inchi, poate fi personalizat pentru a vă ajuta să urmăriți statisticile cheie, cum ar fi viteza, busola, controlul vitezei și caracteristicile de securitate.

Siguranță,securitateși liniștesufletească.

ACUM AIRBAG-URI LATERALE STANDARD

Un set de airbag-uri cortină laterale pentru primul rând și al doilea rând, nou standard, vă

AUTOMATIC HIGH-BEAM HEADLAMPS

Available Automatic High-Beam Headlamps can sense when they’re needed and when they’re not. They help brighten the road while maintaining courtesy to other drivers.

SISTEM PARKSENSE®; DE ASISTENȚĂ LA PARCARE SPATE

Sistemul ParkSense ®; Rear Park Assist disponibil utilizează senzori pentru a vă avertiza dacă vă aflați prea aproape de un obstacol în timp ce faceți backup.

CAMERĂ SPATE PARKVIEW®;

Camera ParkView ®; pentru marșarier afișează zona din spatele vehiculului și liniile dinamice ale grilei pe ecranul tactil Uconnect®;.

CADRU DE SIGURANȚĂ DIN OȚEL DE ÎNALTĂ REZISTENTĂ

Un cadru de siguranță din oțel de înaltă rezistență creează un șasiu rigid și o bază solidă pentru a ajuta la maximizarea protecției împotriva accidentelor.