CEL MAI BINE VÂNDUT PLUG-IN HIBRID DIN AMERICA

Experimentează evoluția aventurii cu electrificatul Jeep®; Wrangler 4xe 2024.

Construirea unei căi verzi către viitor.

AVENTUREAZĂ-TE MAI DEPARTE


Tehnologia hibridă plug-in exclusivă de clasă vă oferă libertatea de a parcurge distanțe lungi fără anxietate de distanță. Indiferent dacă doriți să faceți o aventură off-road sau pur și simplu să vă deplasați prin oraș cu energie electrică, Wrangler 4xe are un rating estimat de producător de 49 MPGe.

MPGe ESTIMAT DE PRODUCĂTOR
49 DE
MILE
AUTONOMIA TOTALĂ ESTIMATĂ A PRODUCĂTORULUI
370
MILE

ÎNCARCĂ-ȚI AVENTURA

Încărcarea dispozitivului Wrangler 4xe este simplă. Un cablu de încărcare de nivel 1 inclus va încărca complet bateria în 12 ore, în timp ce un încărcător Jeep®; de nivel 2, disponibil și ușor de utilizat, poate încărca complet bateria Wrangler 4xe în aproximativ 2 ore.

INSTALARE COMODĂ

Am simplificat upgrade-ul la o stație disponibilă de încărcare la domiciliu Jeep®; de nivel 2 PHEV. Prin intermediul partenerului nostru Qmerit, vă puteți programa instalarea cu un tehnician certificat.

PROFESIONIȘTI CU EXPERIENȚĂ

Când este timpul pentru instalare, un profesionist autorizat, verificat în fundal, va finaliza lucrarea.

SATISFACȚIE GARANTATĂ

Dacă nu sunteți mulțumit de încărcătorul de nivel 2 și de stația de încărcare de acasă după ce a fost instalată, Qmerit va remedia situația.

ALIMENTAREA TRASEELOR

Folosind puterea soarelui, marca Jeep®; instalează stații de încărcare alimentate cu energie solară pe trasee cheie din SUA, astfel încât să vă puteți încărca înainte de a începe o mare aventură.

ECONOMISEȘTE PUȚIN VERDE

Locatarii calificați ai unui vehicul Jeep®; Wrangler 4xe se pot califica pentru un stimulent de până la 7.500 USD printr-un creditor preferat Stellantis, care trebuie luat în considerare în calculul contractului de închiriere.