STILUL NU CUNOAȘTE LIMITE

De la ingineria expertă a exteriorului său până la confortul de topire a stresului din cabină, Jeep®; Grand Cherokee din 2024 este o minune a designului modern. Modelele Grand Cherokee L (cu 3 rânduri) prezentate.

Un exterior care strălucește pe orice drum.

CONTINUAȚI SĂ ROTIȚI

Grand Cherokee îți permite să alegi dintr-o selecție de opțiuni de roți, inclusiv jante din aluminiu lustruit de 21 inch disponibile, care vor lăsa solul să tremure și vor avea trecători care fac duble duble duble.

Argintiu fin de 17 inch 

Standard pe Laredo (2 rânduri) 

Argintiu fin de 18 inch 

Standard pe Laredo (3 rânduri) 

18-inch negru lucios 

Standard privind altitudinea și altitudinea X 

20-inch negru lucios 

Disponibil pe Altitude, Altitude X și Limited 

18 inch lustruit cu buzunare negre lucioase 

Standard pe Limited 

Tăiere cu diamant de 20 de inci cu buzunare pictate de culoare gri lucios 

Disponibil pe Limited 

Față prelucrată de 18 inch cu accente de zgomot negru 

Standard pe 4xe 

Cristal de granit mid-lucios de 18 inch cu imprimeu tampon  

Standard pe Trailhawk® 4xe, disponibil pe 4xe  

Față prelucrată de 20 inch cu buzunare pictate cu zgomot negru 

Standard pe uscat 

Litouri argintii de 20 inch 

Standard la summit 

Față prelucrată de 21 inch cu buzunare vopsite în negru lucios 

Standard privind rezerva de vârf (2 rânduri) 

Mașină de 21 inch gri cu buzunare vopsite în cristal de granit lucios 

Standard privind rezerva de vârf (3 rânduri) 

Zgomot negru de 21 inch 

Disponibil pe Summit Reserve (3 rânduri) și Summit Reserve 4xe 

LUMINEAZĂ-ȚI CĂLĂTORIA


Iluminatul cu LED-uri asigură faptul că Grand Cherokee luminează lumea din jurul tău. Echipate cu faruri cu LED, stopuri și lămpi de ceață disponibile, călătorii atât în interiorul, cât și în exteriorul vehiculului pot ști ce urmează.

O STRĂFULGERARE DE ÎNTUNERIC


Prinde și mai mulți ochi cu acoperișul negru disponibil, adăugând o dinamică dramatică a culorii în două tonuri la Grand Cherokee-ul deja frapant.

Profilul de pe partea șoferului al unui Jeep Grand Cherokee L Summit Reserve din 2024, parcat în pădure.

DIMENSIONAT PENTRU NEVOILE DVS.


Gama Grand Cherokee oferă două lungimi de ampatament pentru a se potrivi cu aproape orice îți oferă viața. Alegeți între două rânduri cu scaune pentru cinci persoane și spațiu amplu de încărcare sau Grand Cherokee L (3 rânduri) extins, cu spațiu pentru până la șapte pasageri și configurații multiple de încărcare - inclusiv o bancă pe al treilea rând cu pliere electrică și cel mai bun spațiu pentru picioare pe al doilea rând.

Un interior pentru relaxare greu câștigată.

RELAXEAZĂ-TE, RELAXEAZĂ-TE, EXPLOREAZĂ

Cu suprafețe luxuriante, reglaje disponibile în 16 direcții, presetări de memorie disponibile și un mod de masaj disponibil, scaunele Jeep®; Grand Cherokee Summit 2024 sunt doar una dintre caracteristicile care îl fac cel mai luxos vehicul din clasa sa.

Zona scaunelor din față a Jeep Grand Cherokee Summit Reserve din 2024 cu iluminare liniară cu LED roșu țesută prin panourile ușilor și bord.

PROPRIUL DVS. SPECTACOL DE LUMINI PRIVAT


Un sistem de iluminat ambiental cu LED-uri multicolor disponibil vă permite să reglați strălucirea interioară pentru a se potrivi stării dvs. de spirit, creând o atmosferă personalizabilă de mulțumire.

SPAȚIU INTERIOR

Două rânduri sau trei - depinde de tine. Grand Cherokee L (3 rânduri) disponibil oferă mai multe configurații interioare, o bancă în al treilea rând disponibilă pliabilă, capacitatea de a aduce până la șapte persoane pentru călătorie și spațiu extins pentru picioare în al doilea rând. Dă-i drumul, vezi cum se potrivește.

Zona de încărcare a Jeep Grand Cherokee 2024 încărcată cu bagaje de sus în jos.

FACEȚI SUFICIENT SPAȚIU


Grand Cherokee te invită să aduci pasagerii și echipamentul dorit în următoarea ta aventură. Modelele standard cu două rânduri de ampatament oferă o impresionantă cameră de marfă de 70,8 metri cubi, în timp ce Grand Cherokee L (3 rânduri) vine cu mai multe configurații diferite de scaune și până la 84,6 metri cubi de cameră de marfă atunci când scaunele din al doilea și al treilea rând sunt rabatate.

TOATE LOCURILE SUS

Grand Cherokee L (3 rânduri) oferă locuri disponibile pentru până la șapte pasageri și 17,2 metri cubi de spațiu de marfă în spatele scaunelor din al treilea rând. Întregul echipaj poate veni...precum și toate cluburile de golf, alimentele, echipamentele de camping sau prietenii cu animale pe care doriți să îi aduceți pentru călătorie.

SCAUNE AL TREILEA RÂND PLIATE

Cu scaunul al treilea disponibil pliat, Grand Cherokee L (3 rânduri) are spațiu pentru până la cinci pasageri și are 46,9 metri cubi de spațiu de marfă, oferindu-ți suficient spațiu pentru obiecte voluminoase, cum ar fi genți de hochei, violoncele sau schiuri. Este prezentat modelul cu șase pasageri.

SCAUNE RABATATE ÎN AL DOILEA ȘI AL TREILEA RÂND

Cu al doilea și al treilea rând de scaune disponibile pliate, Grand Cherokee L (3 rânduri) oferă un impresionant spațiu de marfă de 84,6 metri cubi - perfect pentru transportul materialelor de îmbunătățire a locuinței, finalizarea călătoriilor la magazinul de mobilă sau doar pentru a ajuta un prieten să se mute.

FACEȚI SĂ SE ÎNTÂMPLE

Alege dintr-o gamă de materiale premium și construiește-ți cel mai bun Grand Cherokee.