ISTORICUL JEEP®;: O POVESTE ATEMPORALĂ DE AVENTURĂ

De 80 de ani, marca Jeep® este strâns legată de libertate, aventură, autenticitate și pasiune. Valorile noastre de bază sunt încorporate în ADN-ul fiecărui vehicul marca Jeep. De-a lungul istoriei noastre, proprietarii de vehicule Jeep Brand au învățat că Go Anywhere. Do Anything.® este un mod de viață, nu doar un slogan. Insigna Jeep reprezintă mai mult decât o marcă. De fapt, este o insignă de onoare. Explorează gama noastră legendară, apoi creează-ți propria poveste atemporală.

Anii 1940


Născut în toiul luptei, Go Anywhere. Fă orice.®; Marca Jeep®; 4x4 a devenit un erou pentru mii de soldați aliați din întreaga lume. Vehiculele civile la fel de eroice ale mărcii Jeep din anii 1940 au consacrat ferm marca Jeep ca lider incontestabil în tehnologia 4x4.

( Disclosure1940 Prototip Willys Quad)

1940 Prototip Willys Quad

Anii 1950


Anii 1950 au fost martorii creșterii vehiculului de agrement, precum și a superiorității inginerești. Pasionații de iarbă au ajutat la lansarea Jeep®; Jamborees și au dus mașina originală Freedom pe noi culmi în vânzări datorită celor șapte modele unice.

Anii 1960


Noul Jeep®; Wagoneer a reprezentat rafinament și inovație de neegalat. Prestigiul și individualitatea au dominat ziua. Gama mărcii Jeep a crescut pentru a include 14 modele - pentru muncă, joacă, recreere și transport de lux.

Anii 1970


Poziția de lider 4x4 a mărcii Jeep®; continuă și în anii '70, odată cu introducerea primului sistem 4x4 cu normă întreagă. Modelul sportiv Cherokee (SJ) cu 2 uși câștigă premiile 4x4 ale anului. Șase modele contribuie la creșterea vânzărilor la maxime istorice.

Anii 1980


Noul Jeep®; Cherokee (XJ) a ajutat la revoluționarea pieței 4x4. Puternicul XJ a introdus multe premiere în industrie, printre care: primul SUV compact cu 4 uși, prima construcție UniFrame și primul sistem 4x4 full-time cu capacitate de schimbare din mers.

Anii 1990


Noul Jeep®; Grand Cherokee (ZJ) din 1993 a stabilit un nou punct de referință în industrie datorită echilibrului său unic de capacități on-road și off-road. Supercapabilul Wrangler (TJ) cu noua sa suspensie elicoidală a fost introdus în 1997. În 1999, noul Grand Cherokee (WJ) a fost comercializat ca fiind cel mai capabil SUV din toate timpurile. Vânzările au crescut la 629.000 de unități în acest deceniu.

Anii 2000


Radicalul Jeep®; Wrangler Rubicon din 2003 a fost cel mai capabil vehicul produs vreodată de marca Jeep. Un nou Wrangler cu 4 uși a luat cu asalt industria. Compass și Patriot au fost primele vehicule marca Jeep care au ajuns în segmentul utilităților încrucișate mici.

( DisclosureConduceți întotdeauna la nivelul abilităților și experienței dvs. și în concordanță cu condițiile.)

Conduceți întotdeauna la nivelul abilităților și experienței dvs. și în concordanță cu condițiile.

Anii 2010


Marca Jeep®; a rezonat cu consumatorii din întreaga lume, deoarece vânzările globale au crescut la cel mai înalt nivel din istoria sa de peste 75 de ani, cu 1,41 milioane de unități vândute în întreaga lume în 2016. Lansările strategice ale noilor Grand Cherokee, Renegade, Compass și legendarul Wrangler au contribuit foarte mult la succesul mărcii.

Anii 2020


Marca Jeep®; a început acest deceniu reflectând nevoile diferite ale iubitorilor de aventuri, aducând înapoi o tehnologie clasică și orientată spre viitor. Momentul a început în 2019, când marca Jeep a reintrodus pick-up-ul Jeep Gladiator și a intrat în noul deceniu cu un bang prin lansarea primului Jeep Grand Cherokee L cu trei rânduri, a incredibilului puternic Jeep Wrangler Rubicon 392 și a două dintre numeroasele vehicule electrice hibride plug-in viitoare - noul Jeep Wrangler 4xe și Jeep Grand Cherokee 4xe cu două rânduri, în primăvara anului 2022. Mergând mai departe, noile modele Wagoneer și Grand Wagoneer duc clasa premium SUV în teritorii neexplorate ale stilului, confortului și aventurii, iar noul Jeep Compass vine complet cu îmbunătățiri ale interiorului și capabilităților care îmbunătățesc experiența.