2020-PRESENT

Marca Jeep® a început acest deceniu reflectând nevoile diferite ale iubitorilor de aventuri, aducând înapoi o tehnologie clasică și orientată spre viitor. Momentul a început în 2019, când marca Jeep a reintrodus pick-up-ul Jeep Gladiator și a intrat în noul deceniu cu un bang prin lansarea primului Jeep Grand Cherokee L cu trei rânduri, a incredibilului puternic Jeep Wrangler Rubicon 392 și a două dintre numeroasele vehicule electrice hibride plug-in viitoare - noul Jeep Wrangler 4xe și Jeep Grand Cherokee 4xe cu două rânduri, în primăvara anului 2022. Mergând mai departe, noile modele Wagoneer și Grand Wagoneer duc clasa premium SUV în teritorii neexplorate ale stilului, confortului și aventurii, iar noul Jeep Compass vine complet cu îmbunătățiri ale interiorului și capabilităților care îmbunătățesc experiența.

O PRELUNGIRE A CĂLĂTORIEI


Pentru a începe anii 2020, marca Jeep®; a avut un impact imens asupra piețelor SUV și pickup truck prin reintroducerea modelului Gladiator după 32 de ani și lansarea unui motor EcoDiesel V6 de 3,0 l disponibil atât pentru Gladiator, cât și pentru Wrangler. Anul următor a fost și mai mult un salt odată cu lansarea noului Grand Cherokee L cu scaune pe al treilea rând și lansările puternicului Wrangler Rubicon 392 și Wrangler 4xe. În anul următor, marca Jeep a introdus un Grand Cherokee cu două rânduri, care vine în 4xe, legendarele Wagoneer și Grand Wagoneer și compasul modernizat. O nouă călătorie tocmai a început.

ROARING ÎN ANII 20

JEEP® GLADIATOR (JT) 

2020-Prezent 

JEEP® WRANGLER RUBICON 392 (JL) 

2021-Prezent 

JEEP® WRANGLER 4XE (JL) 

2021-Prezent 

JEEP® GRAND CHEROKEE (WL) 

2021-Prezent 

JEEP® GRAND CHEROKEE 4XE 

2022-Prezent 

WAGONEER (WS) 

2022-Prezent 

GRAND WAGONEER (WS) 

2022-Prezent 

BUSOLĂ JEEP® (MP) 

2022-Prezent 

2020-PRESENT JEEP® GLADIATOR (JT)

La lansare, Gladiatorul a aruncat imediat mănușa, provocând orice altă camionetă din clasa sa cu capacitatea sa incredibilă de remorcare și tractare.

Gladiatorul a deschis drumuri noi în clasa camionetelor pick-up de dimensiuni medii, cu o capacitate legendară de off-road. Dispunând de o cameră off-road TrailCam orientată spre înainte, primul stivuitor Trail Rated ®; al mărcii Jeep ®; a facilitat navigarea pe teren accidentat, cu grile utile care au afișat o cale de urmat pentru anvelopele din față.

( DisclosureNu încercați forjarea cu apă decât dacă adâncimea este cunoscută și în concordanță cu valoarea forjării cu apă a vehiculului din manualul de utilizare. Apa de traversare poate provoca daune care nu pot fi acoperite de noua garanție a vehiculului. Întotdeauna în afara drumului în mod responsabil în zonele aprobate.)

Nu încercați forjarea cu apă decât dacă adâncimea este cunoscută și în concordanță cu valoarea forjării cu apă a vehiculului din manualul de utilizare. Apa de traversare poate provoca daune care nu pot fi acoperite de noua garanție a vehiculului. Întotdeauna în afara drumului în mod responsabil în zonele aprobate.

Traseele off-road nu au fost suficiente pentru marcă în 2020. Curând, noul Gladiator Mojave a dus inconfundabilul design Jeep®; Brand adânc în dune cu primul său vehicul Desert Rated. Adăugarea unui camion care să poată face față căldurii intense și nisipului invaziv al deșertului a însemnat că nu existau multe locuri în lume în care gladiatorul să nu se poată juca.

Interiorul Gladiatorului a fost construit pentru a face posibilă aventura. Cu detalii de precizie și materiale de înaltă calitate, a oferit confort care a invitat șoferii să ia traseul pitoresc oriunde călătoreau. În plus, a fost echipat cu o suită de caracteristici tehnologice intuitive, dotate cu un sistem avansat Uconnect®; și un ecran tactil disponibil de 8,4 inchi.

Teritoriul neexplorat nu s-a simțit niciodată atât de sigur și securizat datorită unei colecții de peste 80 de caracteristici standard și disponibile de siguranță și securitate. Indiferent dacă traversează autostrăzi deschise sau trasee off-road îndepărtate, Gladiatorul 2020 a oferit tehnologie activă și pasivă care pune șoferii în controlul final al călătoriei lor, indiferent de drum.

2021-PRESENT JEEP® WRANGLER RUBICON 392 (JL)

Sub capota celui mai rapid și mai puternic Wrangler vreodată se află un V8 HEMI®; de 6,4 litri, cu 470 de cai putere și un cuplu de 470 de livre. Și ne referim la 0-60 mph în 4,5 secunde, rulează sfertul de milă în 13 secunde rapid. Prinde-o dacă poți.

Wrangler Rubicon 392 are capacitate 4x4 Trail Rated®; cu o funcție de deconectare a barei balansiere electronice care permite articularea masivă a anvelopelor din față și permite urcări abrupte cu un indice de deplasare a rampei de 730. Bucurați-vă de manevrabilitate incredibilă datorită șocurilor monotub Fox 2.0 și axelor Dana®; 44 cu șenile electronice și anvelope de 33 inch.

( DisclosureConduceți întotdeauna la nivelul abilităților și experienței dvs. și în concordanță cu condițiile.)

Conduceți întotdeauna la nivelul abilităților și experienței dvs. și în concordanță cu condițiile.

Exteriorul este destul de agresiv și impresionant de funcțional. Proiectate de la zero, anvelopele de teren cu noroi de 33 de inci se înfășoară în jurul roților personalizate de 17 inci. Un sistem de inducție a aerului hidro-ghidat, sistemul de evacuare în două moduri și jumătățile de uși disponibile dezvăluie la vedere că Wrangler Rubicon 392 nu trebuie deranjat.

( DisclosureConduceți întotdeauna la nivelul abilităților și experienței dvs. și în concordanță cu condițiile.)

Conduceți întotdeauna la nivelul abilităților și experienței dvs. și în concordanță cu condițiile.

Să nu vă înșelați. Puterea nu înseamnă sacrificarea confortului, așa cum demonstrează scaunele negre din piele cu suporturi premium pentru scaune, logo-ul brodat „392” și cusăturile interioare din bronz. Dotările interioare sunt completate de un ecran tactil Uconnect®; de 8,4 inchi cu navigație, sunet premium și un panou de instrumente color de 7 inchi. De asemenea, volanul se mândrește cu schimbătoare cu palete montate pentru a vă reaminti că timpul de joacă poate fi oricând.

2021-PRESENT JEEP® WRANGLER 4xe (JL)

Experimentați următoarea evoluție a mărcii Jeep®;. 4xe este primul Wrangler electrificat construit pentru viitor cu abilități fără compromisuri. Capacitatea sa Trail Rated®; 4x4 este posibilă datorită unui acumulator impermeabil etanș și a componentelor electronice care pot funcționa în condiții dificile.

Simte graba aventurii. 4xe este alimentat de un Turbo PHEV cu injecție directă de 2,0 l I4 DOHC și accelerează de la 0-60 mph în doar 6 secunde. Acest motor turbo hibrid plug-in are o putere impresionantă de 375 de cai putere și un cuplu instantaneu de 470 de livre pentru off-road și pe șosea. Vehiculul vă oferă, de asemenea, 49 MPGe și o autonomie totală de 370 de mile. Modurile de conducere E-Selec (electric, eSave și hibrid) oferă șoferilor noi niveluri de versatilitate.

Faceți mișcări în liniște. Modul electric permite pornirea și oprirea lină și fără probleme pentru un impact minim. Energia electrică silențioasă înseamnă că te poți cufunda mai mult în plimbări în natură și poți admira priveliștile și sunetele din jurul tău.

Datorită tuturor caracteristicilor inovatoare și inovațiilor electrice pe care le-am încorporat în acest vehicul, Wrangler 4xe a câștigat recent onoarea SUV-ului verde al anului 2021™ prin publicația de top din industrie Green Car Journal. Pentru mai multe informații, consultați GreenCarJournal.com.

2021-PRESENT JEEP®; GRAND CHEROKEE (WL)

Pentru prima dată, Grand Cherokee are trei rânduri de scaune. Acum, există și mai mult spațiu pentru aventură în interiorul rafinat, care poate fi configurat pentru a găzdui șase sau șapte pasageri. Nivelul de echipare Summit Reserve disponibil este prevăzut cu piele Palermo premium, înfășurată manual, matlasată, împreună cu scaune ventilate în față și în al doilea rând. În plus, scaunele tip „tip and slide” de pe al doilea rând și scaunele de pe al treilea rând oferă spațiu generos pentru picioare pentru pasageri și opțiuni de trepte laterale de intrare/ieșire.

Capacitatea nu este niciodată pusă în discuție datorită celor trei sisteme 4x4 disponibile care alimentează performanța vehiculului în orice condiții meteorologice. Sistemul de suspensie Quadra-Lift®; disponibil și sistemul de gestionare a tracțiunii Selec-Terrain®; cu cinci moduri permit o putere maximă în off-road. În cele din urmă, capacitatea maximă de remorcare a vehiculului de până la 7.200 de kilograme face posibile tot felul de aventuri pentru acest SUV complet nou.

Experimentați o coloană sonoră profundă a călătoriei dvs. datorită unui sistem de ultimă generație disponibil, creat de renumita companie audio de lux McIntosh®;, care include 19 difuzoare personalizate. În centrul literal al acestei cabine încărcate de tehnologie se află un nou ecran tactil disponibil de 10,1 inchi, cu un sistem Uconnect®; 5 NAV, care oferă radioul, camera de monitorizare a navigației și interiorului cu o calitate HD a imaginii, vizualizare divizată și afișaj cu zoom al scaunului. Acesta este și locul în care puteți vizualiza un afișaj de pe camera ParkView ®; de rezervă spate atunci când vă deplasați în marșarier, făcând o copie de rezervă ușoară. În plus, oglinda retrovizoare digitală afișează video în timp real de la o cameră orientată spre spate.

Acest vehicul are 110 caracteristici standard și disponibile de siguranță și securitate, cele mai multe pe un Grand Cherokee, inclusiv un sistem de camere cu vedere panoramică la 360° și o cameră de vizionare pe timp de noapte disponibilă cu detectare a pietonilor și a animalelor.

Această reproiectare din 2021 este una atrăgătoare, cu un nou exterior sculptat și un acoperiș conic pentru performanțe aerodinamice. SUV-ul de dimensiuni normale are, de asemenea, o siluetă frontală inspirată de vehiculele istorice de lux ale mărcii Jeep®;. Liniile vizuale expansive cu design liniar actualizat și sticlă expansivă și o suită completă de iluminat premium cu LED sunt noi caracteristici de design care sunt atât adaptabile, cât și atrăgătoare.

Jeep®; Grand Cherokee 2022 oferă o nouă opțiune pe două rânduri pentru a-și completa fratele cu trei rânduri. Are un design elegant, modern, cu detalii reglate fin, cum ar fi un acoperiș înclinat și detalii cromate, care creează un aspect ascuțit și sofisticat. Cel mai bun dintre toate, este disponibil în alte variante de echipare, cum ar fi Trailhawk®; sau 4xe. Așa este, există acum o opțiune hibrid plug-in pentru Jeep Grand Cherokee 2022 și este gata să meargă mai departe în viitor și dincolo, în primăvara anului 2022.

PRIMĂVARA VIITOARE 2022
PRIMĂVARA VIITOARE 2022
2022-PRESENT JEEP®; GRAND CHEROKEE 4xe (WL)

Următoarea evoluție a Jeep®; Grand Cherokee este aici - și este interesantă din punct de vedere electric. Fiind primul Grand Cherokee PHEV, noua versiune 4xe se mândrește cu puterea și robustețea pentru care este cunoscut brandul Jeep, dar cu confortul liniștit al unui hibrid plug-in, permițându-vă să vă apropiați de sunetele naturii.

Când vine vorba de performanță, 4xe este construit pentru a vă menține în mișcare. Este alimentat de un motor Turbo PHEV cu injecție directă de 2,0 l I4 DOHC, care funcționează aproape silențios, cu porniri și opriri fără probleme. Puterea sa de 375 de cai putere și cuplul instantaneu de 470 de livre oferă performanțe impresionante atât pe șosea, cât și pe teren accidentat.

Nu este un secret faptul că marca Jeep®; este cunoscută pentru legendara sa capacitate 4x4 - și același lucru este valabil și pentru Jeep Grand Cherokee 4xe. Acest hibrid plug-in impresionant oferă o gamă de două sisteme 4x4 de îmbunătățire a performanțelor off-road: Quadra-Trac II ®; și Quadra-Drive®; II cu ELSD posterior. Pentru o precizie off-road, acesta este dotat cu sistemul Jeep Selec-Trac®; cu cinci setări pentru o varietate de terenuri. Protecția standard a componentelor electrice PHEV sub caroserie și bateria etanșă cu până la 24 de centimetri de protecție la forjarea cu apă ajută la protejarea sistemelor electronice importante ale 4xe de elementele inexorabile.

( DisclosureNu încercați forjarea cu apă decât dacă adâncimea este cunoscută și în concordanță cu valoarea forjării cu apă a vehiculului din manualul de utilizare. Apa de traversare poate provoca daune care nu pot fi acoperite de noua garanție a vehiculului. Întotdeauna în afara drumului în mod responsabil în zonele aprobate.)

Nu încercați forjarea cu apă decât dacă adâncimea este cunoscută și în concordanță cu valoarea forjării cu apă a vehiculului din manualul de utilizare. Apa de traversare poate provoca daune care nu pot fi acoperite de noua garanție a vehiculului. Întotdeauna în afara drumului în mod responsabil în zonele aprobate.

Abordați provocarea așa cum doriți, cu trei moduri diferite de conducere. Modul implicit, Hybrid, combină cuplul atât de la motor, cât și de la motoarele electrice. Această combinație oferă putere maximă, cuplu instantaneu și cea mai bună accelerație. Când bateria are o încărcare mai mare de 1%, aceasta poate funcționa în modul electric. Acest lucru permite aproape zero emisii la țeava de eșapament până la viteze de autostradă. 4xe poate funcționa în acest mod până la 25 de mile. Modul eSave prioritizează motorul pe gaz. Acest lucru economisește încărcarea bateriei pentru viitoarele aventuri electrizante.

2022-PRESENT WAGONEER (WS)

Vă prezentăm întoarcerea unicului, legendarului Wagoneer. Alimentat de un motor V8 de 5,7 l cu eTorque, Wagoneer oferă trei opțiuni de sistem 4x4 disponibile: Quadra-Trac I ®;, Quadra-Trac II ®; și Quadra-Drive®; II. Sistemul Selec-Terrain®; vine cu cinci setări pentru preluarea pe diferite terenuri. Când sunteți afară, nu ezitați să luați jucăriile mari împreună cu o capacitate puternică de remorcare de până la 10.000 de lire sterline. Iar sistemul de suspensie pneumatică Quadra-Lift ®; disponibil cu amortizare semi-activă asigură o călătorie fără probleme.

( DisclosureNu încercați forjarea cu apă decât dacă adâncimea este cunoscută și în concordanță cu valoarea forjării cu apă a vehiculului din manualul de utilizare. Apa de traversare poate provoca daune care nu pot fi acoperite de noua garanție a vehiculului. Întotdeauna în afara drumului în mod responsabil în zonele aprobate.)

Nu încercați forjarea cu apă decât dacă adâncimea este cunoscută și în concordanță cu valoarea forjării cu apă a vehiculului din manualul de utilizare. Apa de traversare poate provoca daune care nu pot fi acoperite de noua garanție a vehiculului. Întotdeauna în afara drumului în mod responsabil în zonele aprobate.

Cei care călătoresc împreună călătoresc bine. Cu scaune spațioase cu trei rânduri, care pot încăpea până la opt pasageri și spațiu impresionant pentru picioare în al doilea rând, există o mulțime de spațiu luxos pentru familie și prieteni. Scaunele față încălzite și ventilate, cu putere reglabilă și control climatic în trei zone, asigură o cabină extrem de confortabilă. Obțineți un sunet puternic și bucurați-vă de un sunet clar articulat cu sistemul audio Alpine®; de 506 wați.

Inspirați de liniile și arcurile predecesorului său, designerii Wagoneer au combinat stilul clasic și modern pentru un aspect autentic și contemporan. Liniile sale măturătoare și contururile înclinate amintesc de mișcarea naturală găsită pe dealurile din vestul american. Wagoneer are un iluminat cu LED articulat frumos, care luminează noaptea, iar o trapă panoramică Tri-Pane disponibilă vă permite să deveniți una cu stelele. Înapoi la sol, veți descoperi că Wagoneer oferă o gamă de opțiuni de roți disponibile, de la 18 la 22 de centimetri.

Interfațat cu un sistem Uconnect®; 5 NAV de generație următoare, ecranul tactil de 10,1 inchi oferă o imagine și un control uimitoare, conectându-vă în același timp la informațiile și divertismentul vehiculului. Montat perfect pe bordul pasagerului, afișajul interactiv disponibil de 10,25inchi pentru pasageri este conectat la ecranul șoferului. Pasagerul din față poate utiliza acest ecran pentru a participa la călătorie, actualizând coordonatele GPS și transmițând informații importante despre călătorie prin sistemul Uconnect 5. În partea din spate, vei găsi două ecrane de divertisment disponibile de 10,1 inchi pentru bancheta din spate, care sunt montate cu atenție în partea din spate a scaunelor din față. Iar un suport de încărcare wireless încorporat în față simplifică încărcarea din mers.

Modelul 2023 Wagoneer L (ampatament lung) a fost lansat pe piață în 2022. Wagoneer L și-a extins lungimea totală de la 214,7 inci la 226,7 inci. Acest lucru a mărit ampatamentul cu 7 inci, mergând de la 123 inci la 130 inci.

Zona de marfă Wagoneer L a beneficiat, de asemenea, de ampatamentul mai lung, în comparație cu modelul original Wagoneer. Zona consolei din spate a primit o creștere de 5 inci pentru o capacitate de încărcare a piciorului de 42,1 cub în spatele celui de-al treilea rând. Pasagerii ar putea profita de spațiul suplimentar, stocând în siguranță și mai mult echipament în fiecare călătorie.

2022-PRESENT GRAND WAGONEER (WS)

Spiritul SUV-ului premium american original trăiește cu noul Grand Wagoneer. Dispunând de un design intenționat, cu o grilă complicată și finisaje artizanale care echilibrează sofisticarea, încrederea și autenticitatea, a fost făcută pentru a atrage privirile. Trapa panoramică triplustratificată, ferestrele premium colorate și farurile LED oferă o călătorie perfectă atât ziua, cât și noaptea.

Cu peste 75 de centimetri de zone de afișare disponibile, inclusiv un afișaj interactiv pentru pasageri disponibil, un sistem Uconnect®; de generație următoare și un sistem McIntosh®; Entertainment, puteți interacționa cu vehiculul dvs. ca niciodată. Suportul de încărcare wireless facilitează încărcarea smartphone-ului. Trebuie doar să așezați dispozitivul pe partea superioară a suportului de încărcare, iar vehiculul îl va reîncărca automat. În partea din spate, veți găsi Divertisment pentru scaunele din spate care oferă Amazon Fire TV disponibil, permițând pasagerilor să urmărească emisiunile și filmele preferate în mișcare. Dacă luneta este mascată, activează oglinda retrovizoare digitală disponibilă pentru un flux video în timp real de la camera exterioară orientată spre spate, oferind o vedere neobstrucționată a ceea ce se află în spatele vehiculului.

Grand Wagoneer este echipat cu materiale premium și programări care îi ridică aspectul. Pasagerii vor fi tratați pe suprafețe netede și moi aproape oriunde se ating. Nucul american și suprafețele metalice autentice oferă un stil primitor. Cultivată cu grijă și tratată cu profesionalism, o tapițerie din piele accentuează ceea ce vezi și simți, iar scaunele din piele, panourile ușilor și consola centrală adaugă o notă de sofisticare. Pentru un confort personalizat, personalizează scaunele față reglabile electric în 24 de direcții pentru a se potrivi contururilor unice ale corpului tău și salvează convenabil setările pentru următoarea călătorie.

Propulsați-vă unitatea cu un motor V8 de 6,4 l, care oferă 470 de cai putere și un cuplu de 455 de livre. Sistemul Quadra-Drive ®; II 4x4 deschide lumea cu capacități legendare. Dispunând de un diferențial electronic cu alunecare limitată și un raport de transmisie redus de 2,72:1, acest sistem automat 4x4 oferă puterea necesară pentru a explora teritorii neexplorate. Comutați prin sistemul de management al tracțiunii Selec-Terrain®; și obțineți control dedicat asupra diferitelor condiții de conducere. Acest sistem reglează modelele de schimbare a treptelor de viteză, performanța motorului și distribuția cuplului pentru tracțiune maximă pe drumuri dificile. Cutia activă de transfer cu două viteze comută automat între două opțiuni de putere joasă și oferă mai mult cuplu atunci când aveți nevoie de el. Iar suspensia pneumaticăQuadra-Lift ®; oferă o călătorie excepțional de lină.

( DisclosureEchipament Mopar®; opțional prezentat.)

Echipament Mopar®; opțional prezentat.

Interiorul noului Grand Wagoneer satisface nevoile dvs., oricare ar fi acestea. Cele trei rânduri de scaune flexibile standard și disponibile pentru pasageri ajută la crearea unei cabine expansive, mereu gata, care poate găzdui până la șapte sau opt persoane. Cauți puțin mai mult spațiu în spate? Puteți extinde zona de încărcare coborând 60 la sută sau 40 la sută din scaunul rabatabil electric de pe al treilea rând. Este ideal pentru a transporta genți de golf, echipamente de camping și articole esențiale suplimentare pentru plajă.

2023 Grand Wagoneer L (ampatament lung) a fost lansat pe piață în 2022. Acest model a prezentat o creștere de 7 inci a ampatamentului după creșterea lungimii sale totale de la 214,7 inci la 226,7 inci. Grand Wagoneer L a întins dimensiunile exteriorului său înălțat, subliniind aspectul său impunător pe șosea.

Zona de încărcare a modelului Grand Wagoneer L a înregistrat, de asemenea, o creștere proporțională, în comparație cu modelul original Grand Wagoneer. Zona din spate a primit o creștere de 5 inci pentru o capacitate de încărcare a piciorului de 44,2 cub în spatele celui de-al treilea rând. Acest spațiu suplimentar a făcut și mai ușor pentru pasageri să aducă tot ce au nevoie în aproape orice călătorie.

2022-PRESENT JEEP® COMPASS (MP)

Designerii mărcii Jeep®; au modernizat Jeep Compass de la interior spre exterior, simplificând aproape fiecare aspect al condusului. Un nou panou de instrumente este asociat cu un suport premium înfășurat manual și orificii de aer condiționat subțiri pentru o bordură reîmprospătată. Un afișaj digital cu informații despre șofer, de 10,25inchi, aduce la viață toate detaliile de care aveți nevoie, în culori complete. O consolă modernizată dispune de un suport de încărcare wireless disponibil pentru o experiență de încărcare fără probleme. Și dacă trebuie să încărcați mai multe dispozitive electronice, conectivitatea USB din față și din spate va rezolva problema. Scaunele spate încălzite disponibile oferă pasagerilor un confort plăcut pe vreme rece.

Testat în condiții off-road istovitoare, Trailhawk®; este cel mai capabil compas. Un nou sistem de management al tracțiunii Selec-Terrain®; disponibil facilitează valorificarea capacității Trailhawk. Comutați între modurile Auto, Zăpadă, Nisip, Noroi și Stâncă cu o simplă comutare. Sistemul Jeep®; Active Drive 4x4 dispune de o deconectare a punții spate care comută fără probleme între tracțiunea pe două și patru roți. Exclusiv pentru Trailhawk, Jeep Active Drive Low cu modul 4-Low adaugă un raport de accesare cu crawlere de 20:1 pentru o capacitate incredibilă. În plus, ambele sisteme vă permit să comutați 100% din cuplul disponibil pe orice roată pentru putere dedicată.

Noul compas oferă o selecție de caracteristici tehnologice standard și disponibile pentru a vă maximiza experiența la volan. Un nou sistem Uconnect®; 5 cu ecran tactil de înaltă definiție de 8,4 inchi sau disponibil de 10,1 inchi oferă suport Apple CarPlay ®; și compatibilitate Android Auto™ pentru a menține divertismentul pe punte. Iar afișajul digital cu informații despre șofer, de 10,25inchi, ușor de citit, oferă informații despre condus în culori complete.

Busola reproiectată oferă peste 80 de caracteristici standard și disponibile de siguranță și securitate. Avertizarea de coliziune frontală cu frânare activă utilizează senzori radar avansați pentru a vă ajuta să detectați dacă busola se apropie prea repede de un alt vehicul și vă poate avertiza și poate acționa frânele, dacă este necesar. Blind Spot Monitoring (Monitorizarea unghiului mort) vă avertizează atunci când alte vehicule se deplasează într-una dintre zonele cu unghiul mort, iar Rear Cross Path Detection (Detectarea traiectoriei transversale posterioare) vă va avertiza cu privire la vehiculele nevăzute atunci când faceți backup. Farurile CU REFLECTOR LED sunt standard, dar sunt disponibile și faruri cu proiector LED, lămpi de ceață și lămpi spate. Alte caracteristici de siguranță disponibile includ Highway Assist, Pedestrian and Cyclist Emergency Braking, Traffic Sign Recognition,LaneSense ®; Lane Departure Warning with Lane Keep Assist, a 360° Surround View Camera and a Hands-Free Power Liftgate.

Compasul Jeep®; 2022 continuă să evolueze designul modern al mărcii Jeep. Fațetele față și spate reîmprospătate și iluminatul LED restilizat creează un aspect atrăgător - zi sau noapte. În plus, o grilă actualizată cu șapte fante, cu texturi noi, pune un accent contemporan pe stilul tradițional.