2010–2019

Marca Jeep® a rezonat cu consumatorii din întreaga lume, deoarece vânzările globale au crescut la cel mai înalt nivel din istoria sa de peste 75 de ani, cu 1,41 milioane de unități vândute în întreaga lume în 2016. Lansările strategice ale noilor Grand Cherokee, Renegade, Compass și legendarul Wrangler au contribuit foarte mult la succesul mărcii.

URMĂTORUL CAPITOL DINTR-O ISTORIE LEGENDARĂ


Marca Jeep®; a devenit globală în vânzări și a înregistrat profituri record după introducerea multor vehicule noi. Modelul Cherokee (KL) modernizat 2014 a înlocuit modelul Liberty, aducând cu stilul și performanța sa îndrăzneață. Jeep Renegade (BU) 2015 și noul Jeep Compass (MP) 2017 au oferit noi completări gamei, amestecând stilul contemporan cu designul inconfundabil al mărcii Jeep. Iar Jeep Wrangler 2019 (JL) a fost rafinat pentru a adăuga și mai mult confort și comoditate decât predecesorul său.

PASIUNE PENTRU MĂREȚIE

JEEP® GRAND CHEROKEE (WK) 

2011-Prezent 

JEEP® CHEROKEE (KL) 

2014-prezent 

JEEP® RENEGADE (BU) 

2015-Prezent 

BUSOLĂ JEEP® (MP) 

2017-Prezent 

JEEP® WRANGLER (JL) 

2019-Prezent 

2011-PREZENT JEEP® GRAND CHEROKEE (WK)

RAFINAMENT PE ȘOSEA ȘI CAPACITATE OFF-ROAD


Nou pentru 2011 și cu peste 4 milioane de vânzări după primul Grand Cherokee, marca Jeep®; îmbunătățește formula și oferă combinația perfectă de rafinament pe șosea și capacitate off-road.

( Disclosure2013 Jeep®; Grand Cherokee.)

2013 Jeep®; Grand Cherokee.

Noul Grand Cherokee oferă performanțe premium pe șosea, măiestrie legendară a mărcii Jeep®;, economie îmbunătățită de combustibil, un interior de clasă mondială, un design exterior nou, elegant, o adevărată măiestrie americană și o serie de caracteristici de siguranță și tehnologie.

( Disclosure2011 Jeep®; Grand Cherokee Overland interior.)

2011 Jeep®; Grand Cherokee Overland interior.

Un nou model Trailhawk®; a fost introdus în 2017 și include suspensia pneumatică standardQuadra-Lift ®;, sistemul Quadra-Drive ®; II 4x4, anvelope pentru toate tipurile de teren și un pachet antiderapant.

( Disclosure2017 Jeep®; Grand Cherokee Trailhawk.)

2017 Jeep®; Grand Cherokee Trailhawk.

Noul Trackhawk a fost lansat ca cel mai rapid și mai puternic SUV din toate timpurile. Acesta include un motor V8 HEMI®; de 6,2 l supraalimentat, răcire modificată a motorului, sistem de frânare Brembo de înaltă performanță și mod de lansare pentru o performanță incredibilă pe pistă.

( Disclosure2018 Jeep®; Grand Cherokee Trackhawk.)

2018 Jeep®; Grand Cherokee Trackhawk.

2014-PREZENT JEEP® CHEROKEE (KL)

Noul Jeep®; Cherokee 2014 a înlocuit modelul Liberty, promițând să redefinească segmentul de dimensiuni medii. Marca Jeep a săpat înapoi și a folosit numele Cherokee pentru a lansa acest vehicul orientat spre viitor. Cherokee a introdus patru modele în 2014: Sport, Latitude, Limited și Trail Rated®; Trailhawk®;.

( Disclosure2014 Jeep®; Cherokee Trailhawk®;.)

2014 Jeep®; Cherokee Trailhawk®;.

Modelul progresiv Cherokee redefinește segmentul de dimensiuni medii cu capacitatea Best-in-Class 4x4, un aspect proaspăt, eficiență remarcabilă, versatilitate neobișnuită și maniere rafinate pentru utilizarea de zi cu zi.

( Disclosure2017 Jeep®; Cherokee Overland.)

2017 Jeep®; Cherokee Overland.

Trailhawk®; robust este stilizat, echipat și proiectat pentru a duce capacitatea în acest segment la noi înălțimi. Cherokee Trailhawk are cea mai bună capacitate 4x4 din clasa sa datorită unei suspensii off-road ridicate, cu plăci antiderapante, cârlige de remorcare, sistemului de management al tracțiunii Selec-Terrain®;, sistemului Jeep®; Active Drive Lock cu dulap spate, sistemului Selec-Speed ®; Control cu un raport de târâre de 56:1 și unghiuri agresive de abordare, plecare și oprire.

( Disclosure2014 Jeep®; Cherokee Trailhawk.)

2014 Jeep®; Cherokee Trailhawk.

Noul design modern, progresiv și aerodinamic a ajutat marca Jeep®; să treacă în următoarea eră, cu o atracție globală definită de forma sa eficientă și ADN-ul mărcii Jeep.

( Disclosure2017 Jeep®; Cherokee.)

2017 Jeep®; Cherokee.

În 2019, Cherokee a fost actualizat cu o fasciculă frontală reproiectată și un nou design al farurilor cu LED-URI frontale, adăugând un alt strat de stil rafinat și contemporan exteriorului său.

( Disclosure2019 Jeep®; Cherokee Overland.)

2019 Jeep®; Cherokee Overland.

2015-PREZENT JEEP® RENEGADE (BU)

STIL PROASPĂT PENTRU PIAȚA SUV-URILOR MICI


Noul Jeep®; Renegade 2015 a marcat prima intrare a mărcii pe piața SUV-urilor mici. A fost lansat ca cel mai capabil SUV mic din toate timpurile. Designerii mărcii Jeep au preluat multe repere de la emblematicul Wrangler, cu legendara sa grilă cu șapte fante, faruri rotunde și poziție verticală.

( Disclosure2017 Jeep®; Renegade Trailhawk®;.)

2017 Jeep®; Renegade Trailhawk®;.

Un nou stil proaspăt a fost infuzat cu teme militare clasice, inclusiv un motiv „X” din cutiile de gaz care au fost asociate cu vehiculele Willys MB din al doilea război mondial.

( DisclosurePrim-plan al stopului Jeep®; Renegade Trailhawk®; 2015.)

Prim-plan al stopului Jeep®; Renegade Trailhawk®; 2015.

Renegatul a fost proiectat în America, fabricat în Italia și vândut în peste 100 de țări din întreaga lume. „Arhitectura sa 4x4 la scară mică” a combinat cea mai bună capacitate 4x4 din clasa sa, împreună cu o punte spate cu deconectare exclusivă în clasă și o unitate de transfer de putere cu rază mică de acțiune. Sistemul a fost proiectat să se angajeze numai atunci când a fost necesară tracțiunea 4x4. Renegade Trailhawk®; a fost conceput pentru a face față traseelor. A venit standard cu Jeep Active Drive Low cu un raport de accesare cu crawlere de 20:1 și sistemul de management al tracțiunii Selec-Terrain®;.

( Disclosure2017 Jeep®; Renegade Trailhawk®;.)

2017 Jeep®; Renegade Trailhawk®;.

Renegade a fost echipat cu prima transmisie automată cu nouă trepte din lume pentru clasa SUV de mici dimensiuni și un acoperiș My Sky®; disponibil exclusiv în industrie, cu două panouri, care oferă libertate în aer liber. Renegade a prezentat o serie de tehnologii care se găseau odată numai pe vehiculele din segmentul superior - inclusiv ecranele tactile Uconnect®; premiate și panoul de instrumente complet color. Vehiculul oferă peste 70 de standarde avansate și caracteristici de siguranță și securitate disponibile.

( Disclosure2017 cu acoperiș disponibil My Sky®; cu două panouri.)

2017 cu acoperiș disponibil My Sky®; cu două panouri.

2017-PRESENT JEEP® COMPASS (MP)

SE NAȘTE UN EROU COMPLET NOU


Noul Jeep®; Compass a fost complet reproiectat la interior și la exterior. Busola oferă un crossover capabil pe șosea și off-road la un preț rezonabil. Umple golul lăsat de vehiculele anterioare cu platformă Compass și Patriot (MK). Vehiculele Compass sunt produse în patru fabrici din Brazilia, China, India și Mexic pentru o piață globală.

( Disclosure2017 Jeep®; Compass Limited.)

2017 Jeep®; Compass Limited.

Compass dispune de „arhitectura 4x4 mică și lată” FCA, care combină capacitatea Best-in-Class cu o dinamică excepțională de conducere pe șosea. Stilul exterior autentic al mărcii Jeep®; include o trapă cu geam dublu în aer liber.

( Disclosure2017 Jeep®; Compass Trailhawk.)

2017 Jeep®; Compass Trailhawk.

Sunt disponibile două sisteme inteligente 4x4 avansate, fiecare dintre acestea putând trimite 100% din cuplul disponibil către oricare dintre roți: Jeep®; Active Drive și Jeep Active Drive Low cu raport de accesare cu crawlere de 20:1. Modelul Trailhawk®; este Trail Rated®; și include Selec-Terrain®; cu modul Rock, împreună cu Selec-Speed®; Control și Hill Descent.

( Disclosure2017 Jeep®; Compass Trailhawk.)

2017 Jeep®; Compass Trailhawk.

2019-PRESENT JEEP® WRANGLER (JL)

Wrangler 2019 și-a continuat moștenirea de capacitate impresionantă cu trei sisteme incredibile 4x4. Sistemele part-time Command-Trac®;, Rock-Trac®; și Selec-Trac®; 4x4 disponibile cu normă întreagă au permis șoferilor să abordeze orice teren cu performanțe off-road reglate fin.

O combinație de design clasic și modern a făcut ca Wrangler să se distingă pe șosea cu stilul distinctiv al mărcii Jeep®;. În plus, configurațiile sale multiple în aer liber au fost simplificate cu uși ușoare și modalități ușoare de demontare a acoperișului. Wrangler 2019 i-a ajutat pe șoferi să facă conexiuni instantanee cu spațiile în aer liber.

Cu o măiestrie complexă și materiale de înaltă calitate, Wrangler a continuat să ofere o cabină inspirată de aventură. Dar în 2019 au fost adăugate diferite puncte de contact care au îmbunătățit interiorul deja impresionant, în comparație cu modelele anterioare. Un ecran tactil Uconnect®; de 8,4 inchi disponibil, un nivel profund de confort și o cabină silențioasă combinate pentru a ajuta șoferii noștri să-și găsească liniștea pe drum.

Wrangler 2019 a oferit o suită de 70 de caracteristici standard și disponibile de siguranță și securitate. De la sisteme de monitorizare on-road și off-road până la asistență intuitivă la parcare, acest vehicul a integrat tehnologia modernă pentru a ajuta la menținerea pasagerilor în siguranță pe fiecare drum.